Тркало на среќата

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
леле вчера какви дебили беа...нешто неверојатно, да не се правело разлика помеѓу согласка и самогласка :tapp::tapp::tapp:
натпреварувачот вика: сакам да купам самогласка, ама Дац му објаснува дека мора да се заврти тркалото, па се кажува согласка и после се купува и типов врти и вика А :tapp: и тоа два пати истото го направи дури и Дац се изнарвира :pos2: потоа даде одговор Хари Потер и Идејата на Тајните, а не беше можно да биде ИДЕЈАТА според полињата
а имаа и натпреварувачка што само замавнуваше со косата и се смееше ко зелена :kesa: цело време ја потсетуваа да заврти, а оваа само се смее, па Дац вика да каже буква, оваа се мисли, се мисли и од сите букви во азбуката не и текнуваше ни една и го губеше редот или пак ке тропнеше У :tapp:
и на крај финале, овој првиот игра, го врти помалото тркало, а треба да погоди збор од категорија компјутери, ова е дадено
_ _ _Е_ и дудуков вика АНХОЧ ејјјј :tapp: а Дац готов да прсне во смеа, вели не е Анхоч нешто друго од компјутери, МОДЕМ беше одговорот, не го погоди, какво изненадување :pos2:
btw емисијата беше поделена и траеше два дена, до толку беа спремни, ц, ц, ц...катастрофи, и јас почнав да се нервирам, да ми беа поблиску ке ги удрев со дрво по глава сите, кретени

Член од
22 јули 2009
Мислења
93
Поени од реакции
1
леле вчера какви дебили беа...нешто неверојатно, да не се правело разлика помеѓу согласка и самогласка :tapp::tapp::tapp:
натпреварувачот вика: сакам да купам самогласка, ама Дац му објаснува дека мора да се заврти тркалото, па се кажува согласка и после се купува и типов врти и вика А :tapp: и тоа два пати истото го направи дури и Дац се изнарвира :pos2: потоа даде одговор Хари Потер и Идејата на Тајните, а не беше можно да биде ИДЕЈАТА според полињата
а имаа и натпреварувачка што само замавнуваше со косата и се смееше ко зелена :kesa: цело време ја потсетуваа да заврти, а оваа само се смее, па Дац вика да каже буква, оваа се мисли, се мисли и од сите букви во азбуката не и текнуваше ни една и го губеше редот или пак ке тропнеше У :tapp:
и на крај финале, овој првиот игра, го врти помалото тркало, а треба да погоди збор од категорија компјутери, ова е дадено
_ _ _Е_ и дудуков вика АНХОЧ ејјјј :tapp: а Дац готов да прсне во смеа, вели не е Анхоч нешто друго од компјутери, МОДЕМ беше одговорот, не го погоди, какво изненадување :pos2:
btw емисијата беше поделена и траеше два дена, до толку беа спремни, ц, ц, ц...катастрофи, и јас почнав да се нервирам, да ми беа поблиску ке ги удрев со дрво по глава сите, кретени
и таков народ ли има бе ебати мороните барем ке го прават квизот популарен :pos2:

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ги гледав и двата дела од емисијата :pos2::pos2:
стварно си немаа поима ама беа :tv: не сум се смеел одамна толку :vozbud:

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ја гледав емисијата и на крај тој дебилот зема пари што не знаеше што е самогласка а што согласка :tapp:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Јас го гледав само првиот дел ама стварно се утепав од смеење :pos: Не ми е јасно зошто се брукаат пред ТВ ако немат врска од квизот ... оваа женската беше најглупа и велат кажи буква, а оваа се мисли 1 мин која буква да ја каже и на крајот и се земаше редот а еднаш пак Дац и вели кажи согласка а оваа вика У :tapp:... аа да и тркалото забораваше да го врти :pos: Пола саат неможеа да погодат "Машина за перење садови":uvo:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.558
Поени од реакции
4.492
Кажи самогласка?
Н

ААААООООООООООООо :хаха::хаха::хаха::хаха::хаха:

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
овај Дац не го бива за водител
како збунет е и се глупира само
и еднаш ме изнасмеа кога рече

ова е ба ба бум :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

и Натали го потсети дека квизот се вика тркало на среќата :pos2:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Тркало на среќата не гледам затоа што ми е досадно, особено водителите!
Знам само дека има некое зајаче што се вика Дуле(во школо цело време го зборат) :pos2:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Ne e nesto posebno kvizot ali moze da se pogledne ako nema so drugo. Dac e dobar ali Natali ne mozam da ja gledam kako edvaj otvara usta . A da i zajcite se mnooogu slatki :)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Квизов онака за тепање време мене ми е интересен, посебно кога ќе се натпреваруваат некои дегени кои не прават разлика помеѓу согласка и самогласка. Интересен момент беше кога една средовечна жена се бунеше дека имало многу полиња со банкрот.
Натали ми е антипатична, вештачки се понаша додека Дац ми е кул, на моменти се губи али интересен е сепак.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Не ми е јасно што е поентата во тоа најдебилните шоуа што се видени кај нас да ги водат глумци. Што е уште пожалосно стварно добри глумци. Или вртат не знам какви тркала, погаѓаат парички, глумат травестити за Нова година, си играат домаќинство, дури почнаа и на она погодете го зборот итн. Ко што е народот кај нас ништо чудно и да дојде до тоа да не сакаат да им одат на претстави сметајќи дека и таму изиграваат дебили. Не дека сега нешто многу се оди по театар, ама ај.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Сега еден ја извлече колата. Никола мислам дека се викаше и ако не се лажам првпат е овоа некој да ја добил колава.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Сега еден ја извлече колата. Никола мислам дека се викаше и ако не се лажам првпат е овоа некој да ја добил колава.
да прв пат е, сега кај сестра му во Шведска со полово ќе оди. :tv:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
AУУУУУУУУУУ КОЈА НАМЕШТАЉКА ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ

Срамота:kesa::kesa::kesa::kesa:
Па и тоа не можеа да го направат како што треба