B
BooBojan
Гостин
Сега во среда на 24 во кое кино,и од колку часот ке има проекција на трето полувреме и отприлика колку се движат картите?Благодарам однапред.
Во Милениум ти е секој ден, од 17 30, па во 20 и во 22 30 имаш проекции. Не сум баш сигурен дали се овие терминиве, провери им на страната. 150 денари е карта.Сега во среда на 24 во кое кино,и од колку часот ке има проекција на трето полувреме и отприлика колку се движат картите?Благодарам однапред.
Е па очигледно не си бил често во кино. Имаше аплауз последен пат кога бев и на Dark Knight RisesКога го гледав филмов,јас првпат во животов слушнав аплауз во кино после завршување на филм.
Не, Катарина глуми УЖАСНО лошо. Ја нема онаа харизма, онаа сплотеност со ликот, мислам дека глуми аматерски со напамет научен дијалог и изрецитиран само.Катарина не глуми толку лошо колку што сите викате.
+1, чаре некое?Кога се очекува филмот да може да се гледа на интернет?
Кога ќе престане да се врти по кината и ќе излезе на ДВД, не верувам пред 2013.+1, чаре некое?
не верувам пред април 2013Кога ќе престане да се врти по кината и ќе излезе на ДВД, не верувам пред 2013.