Трето полувреме

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Го гледав вчера, се е кажано на темава да не се повторувам, лупајте 10ки на имдб.
Фантастично нешто, поледен пат на филм се имам наежено на La vitta e bella, ова ми е вторпат.
Моментите кога се пееше Море сокол пие е нешто неверојатно склопено......посебно на железничката станица

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
„Трето полувреме“ се најде на списокот меѓу десетте кандидати за номинација на престижната награда Оскар, за филм од неанглиско говорно продрачје.

За да биде подобро претставен пред Американскиот филмски маркет, филмот на режисерот Дарко Митревски ќе биде прикажан денес, во салата „Вилсир“ во Беверли Хилс. Проекцијата ќе овозмозможи, подобро запознавање на членовите на Американската филмска академија со кандидатот за номинација на најпосакуваната филмска награда.

http://www.ohridnews.com/index.php?mod=1&kat=5&id=48005

П

Паган-др

Гостин
Кога треба да се објави списокот на финалните што ќе се борат за оскар?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Кога треба да се објави списокот на финалните што ќе се борат за оскар?
На 10-ти Јануари ќе ги објават деветте финалисти, потоа пак ќе гласаат и ќе одберат кои пет филмови ќе бидат номинирани.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Има шанси на нет да се симне филмов за скоро?

B

BooBojan

Гостин
Во ова киното синеплекс во сити молот,кога има проекции на трето полувреме??

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Ни мене не ме импресионира Третово полувреме, дека не е за оскар, не е, и дека Охрид е Скопје, не е, не знам како може таква глупост да направат.

Член од
19 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
85
Ни мене не ме импресионира Третово полувреме, дека не е за оскар, не е, и дека Охрид е Скопје, не е, не знам како може таква глупост да направат.
+1
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 21:00 ---
Од Катерина
Катерина Ивановска те трогна со глумата ? Рили? Мислам, сваќам дека си патриот ама... Рили?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
+1
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 21:00 ---

Катерина Ивановска те трогна со глумата ? Рили? Мислам, сваќам дека си патриот ама... Рили?
Катерина не ја спомнав поради глумата,далеку од тоа дека ме трогнала глумата на Катерина,туку убавината и елегантноста на македонското девојче:)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.248
Не е Катерина туку Катарина ;)
Цицки си се цицки. Не познаваат грамар нацис, религии, националност и глума. :D Така, најдобрата сцена во филмот беше кога Катаринка излезе од Охридско езеро. (после тоа заклучете вие какви лековити својства има нашево езеро оридско :D)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Цицки си се цицки. Не познаваат грамар нацис, религии, националност и глума. :D Така, најдобрата сцена во филмот беше кога Катаринка излезе од Охридско езеро. (после тоа заклучете вие какви лековити својства има нашево езеро оридско :D)
Кој дел од насловот на темава не е јасен? :)

БЕЗ СПОЈЛЕРИ!

Kajgana Shop

На врв Bottom