G
garthok
Гостин
При правење склекови брзи спуштања и спори подигнувања или обратно за поголем ефект?
За хипертрофија е битно време под затегнатост - т.е. споро.При правење склекови брзи спуштања и спори подигнувања или обратно за поголем ефект?
Кое да биде споро подигнувањето или спуштањето или мислеше на двете? Читав дека доколку се комбинира се создава поголема хипертрофија.За хипертрофија е битно време под затегнатост - т.е. споро.
Брзо само импулсивност добиваш (неверолошки напредок - испукување на брзи команди).
На двете мислам.Кое да биде споро подигнувањето или спуштањето или мислеше на двете? Читав дека доколку се комбинира се создава поголема хипертрофија.
ОбратноПри правење склекови брзи спуштања и спори подигнувања или обратно за поголем ефект?
мислам не се буши се прицврстува само ама не сум сигурен јас имав како второто такво
Момци дали за ова вратило треба да се буши нешто на рамките на врата и сл. ако може да мји одговорите
имав овакво ама ми попушти рамката од вратата
Само ако имаш мала (детска) килажа не се буши, инаку нема да те држи.
Момци дали за ова вратило треба да се буши нешто на рамките на врата и сл. ако може да мји одговорите
имав овакво ама ми попушти рамката од вратата
88кг , значи ке треба да бушам а?Само ако имаш мала (детска) килажа не се буши, инаку нема да те држи.
Би требало до 100кг да држи, пишува вајда на опаковката, моето е исто вакво и пишуваше на него дека до кај 100 мислам, држи без бушење. А зависи и каква ти е вратата, ако е фарбана со мрсна боја, гумата поубаво ќе залепи на таа површина.88кг , значи ке треба да бушам а?
Да фарбана е класика бела светивод мрсното[DOUBLEPOST=1410394816][/DOUBLEPOST]Би требало до 100кг да држи, пишува вајда на опаковката, моето е исто вакво и пишуваше на него дека до кај 100 мислам, држи без бушење. А зависи и каква ти е вратата, ако е фарбана со мрсна боја, гумата поубаво ќе залепи на таа површина.
Дај некои инструкции како се става на вратаБи требало до 100кг да држи, пишува вајда на опаковката, моето е исто вакво и пишуваше на него дека до кај 100 мислам, држи без бушење. А зависи и каква ти е вратата, ако е фарбана со мрсна боја, гумата поубаво ќе залепи на таа површина.
Се вртат тие краевите кога ќе ги наместиш иста ширина за да се заглават, стави го вратилото, пожелно е да обележиш точно на двете страни за да биде под васер вага (рамно), кога ќе го поставиш после само врти го во средина за да затегне убаво.Да фарбана е класика бела светивод мрсното[DOUBLEPOST=1410394816][/DOUBLEPOST]
Дај некои инструкции како се става на врата
Кај мене не држи, ама ти пробај па види, стално по малку се поместуваше и на крај видов дека не оди и мора бушење или друга солуција .88кг , значи ке треба да бушам а?
google earth ili google maps na internet znaat proveri si sam tamuЗнае некој колку км има од влае мостот до А. Палас по кеј