Тренинг во домашни услови!

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Кажете некоја вежба за грб сем ВРАТИЛО.Шо може да се прави дома.И ако некој може да каже отприлика за колку време да очекувам резултати поз.
Стој и склекови од стој на раце. Главно ќе ги фати рамениците и трицепсот ама малку ќе фати и кај грбните мускули. Топ вежба ако ја правиш редовно.

Член од
17 мај 2013
Мислења
210
Поени од реакции
142
И згибови правам ама ме интересира уште неш не бива само со згибови:) И ако можете кажете колку пати неделно да праам згибови?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Држачи за склекови или како и да се викаат каде може да најдам точно и што пари се?(Скопје)

Член од
3 јуни 2013
Мислења
62
Поени од реакции
9
Домашен тренинг-Тегови + склекови + згибови=Исклучливо дома вежбам у теретана 1 неделно.

Член од
3 јуни 2013
Мислења
62
Поени од реакции
9
Се заразив со улучно вежбање склекови пропаѓања згибови па ме интересира целта ми е да можам да правам што повеќе не да праам мускул СИЛА ми е целта па ме интересира за сила да вежбам секој ден сите или преку 1 ден денес склекови утре пропаѓања задутре згибови.ЌЕ ПОВТОРАМ ЦЕЛТА МИ Е СИЛА ЗА ШТО ПОВЕЌЕ ДА ПРАВАМ.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.505
Поени од реакции
8.184
luge od deneaka pocinjam so vezbanje, nasabajle trcanje, popladne u domasni uslovi(2 tegcinja po 4 kg, eden golem teg). Celta mi e da simnam kilaza. dajte tuka ili po pp kazete mi kako da pocnam, planiram 5-7 dena da vezbam u nedela. koj den shto da vezbam, koi vezbi, kolku u serija... normalno neli kje se zgolemuvaat seriite sekoja nedela. Pomos ve molam, neznam u koja tema da go pisam ova, ovaa nekako mi bese najspodvetna...
p.s 194cm visina 110(+/- edno-dve) kg. Fala pozdrav.

Член од
3 јуни 2013
Мислења
62
Поени од реакции
9
luge od deneaka pocinjam so vezbanje, nasabajle trcanje, popladne u domasni uslovi(2 tegcinja po 4 kg, eden golem teg). Celta mi e da simnam kilaza. dajte tuka ili po pp kazete mi kako da pocnam, planiram 5-7 dena da vezbam u nedela. koj den shto da vezbam, koi vezbi, kolku u serija... normalno neli kje se zgolemuvaat seriite sekoja nedela. Pomos ve molam, neznam u koja tema da go pisam ova, ovaa nekako mi bese najspodvetna...
p.s 194cm visina 110(+/- edno-dve) kg. Fala pozdrav.
Вежбај секој мускул 2 пати неделно на пример бицепс грб понеделник и четврток гради и трицепс вторник и петок рамо и нозе среда и сабота стомачни прај преку 1 ден кардиот преку 1 ден или секој ден според мене на почеток вежбај што повеќе бидејќи имаш сало и среди исхраната.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.505
Поени од реакции
8.184
Вежбај секој мускул 2 пати неделно на пример бицепс грб понеделник и четврток гради и трицепс вторник и петок рамо и нозе среда и сабота стомачни прај преку 1 ден кардиот преку 1 ден или секој ден според мене на почеток вежбај што повеќе бидејќи имаш сало и среди исхраната.
uuu ama me iskara ej :D planot e nasabajle cardio - trcanje... popladne so tegovi i moze nesto minimalno kardio skokanje so jaze... fala drugar pozdrav.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Почнав од денес да вежбам на друг принцип домашен тренинг
Гради/ТРицепс/Стомачни
4 серии од овие (1серија 50 склекови/2ра 40/3та 35/4та 30)
4 серии од овие (1серија 60 склекови/2ра 50 /3та 45 4та 40)
4 сериии од овие (1серија 50 склекови/2ра 40/3та 35/4та 30)
4 серии од овие (тука повторувањата зависи колку имам сила)

denes gi probav ovie
4 серии пропаѓање на разбој за гради
4 серии за трицепс
za triceps od kali na krajot za triceps vezbata 4 serii i ne e tolku losa kolku sto mislev nesto kako potisok od celo samo bez teg tuku so silata na drug
4 seriii na stolce doma dips nesto vaka prvata vezba
i po 4 serii do otkaz stomacni
со висење, dragon flyes, i od tuka si zemam vezbi si rotiram od ovie

Член од
17 март 2014
Мислења
19
Поени од реакции
2
Некој нека ми напише програма за вежбање.Значи не сум почетник имам вежбано доста и малце улично,и во теретана и дома.Поентата ми е да дефинирам и зголемување на маса.Не сакам шифоњер да сум,сакам да се проширам и не мора толку многу дефиниција.Пишете за во домашни услови.Склекови,Стомачни,Вратило,Трицепс,Бицепс,Рамо,Нозе.. серии,повторувања,паузи.Многу фала до тој што ќе го напише потребното.Поздрав.

2

~2A

Гостин
Некој нека ми напише програма за вежбање.Значи не сум почетник имам вежбано доста и малце улично,и во теретана и дома.Поентата ми е да дефинирам и зголемување на маса.Не сакам шифоњер да сум,сакам да се проширам и не мора толку многу дефиниција.Пишете за во домашни услови.Склекови,Стомачни,Вратило,Трицепс,Бицепс,Рамо,Нозе.. серии,повторувања,паузи.Многу фала до тој што ќе го напише потребното.Поздрав.
И јас така како тебе барав некое време програма за вежбање, но зошто сам не си смислиш што и како?
-Ти најдобро го знаеш твоето тело колкави му се можностите.

Член од
17 март 2014
Мислења
19
Поени од реакции
2
И јас така како тебе барав некое време програма за вежбање, но зошто сам не си смислиш што и како?
-Ти најдобро го знаеш твоето тело колкави му се можностите.
Тоа се ок.. туку нека каже некој вежби,комбинации..повторувњата ја сам ќе ги определам.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.310
Поени од реакции
3.066
Еве ви една јака рутина ако сакате добро да се испотите :)

(иако пишува "beginner" не е баш така)

Kajgana Shop

На врв Bottom