Треба да станеме Бугари во Северна Македонија за да влеземе во ЕУ

• Креатор на темата FilipMacedon
  • Време на започнување

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
За жал силен грешка си. Некои луѓе во Бугарија имаат неутрален став, или се на наша страна ама бугарската држава работи активно за уништување на Македонија.
Ако БГ сака уништужение на РМ,зашто него направи во 1991 година,когато j го предложиха?Зашто не стави вето на РМ и зашто не се присаедини ком ГР во спора за името?
БГ седи наполно неотрална.Става на БГ е само един-проблема мора да се реши.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Ако БГ сака уништужение на РМ,зашто него направи во 1991 година,когато j го предложиха?Зашто не стави вето на РМ и зашто не се присаедини ком ГР во спора за името?
.

проблемот е до вас тоа што не признавате македоснки народ

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
.

проблемот е до вас тоа што не признавате македоснки народ
Тезата дека БГ сака да уништи РМ е тотално грешна.Това,което велиш ти е совсем друга тема.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Тезата дека БГ сака да уништи РМ е тотално грешна.Това,което велиш ти е совсем друга тема.

оди лечи комплекси на друго место... не ви се докажува ништо

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Затоа што сте испрани бе братучед :), мислeвте или некој ве прелажал дека ние се сметаме за Бугари и ќе истрчаме во прегратките на мајка Блгарија доброволно. А во однос на ставање или не вето играте како и секогаш многу прљаво и очигледно е кој поддржувате, може не декларативно ама на дело тоа дефинитивно не сме ние. Доволно е да прочиташ коментари под било кој текст во врска со Македонија за да видиш кој на чија страна е. Таму сте секогаш први браќа со овие јужниве.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Затоа што сте испрани бе братучед :), мислeвте или некој ве прелажал дека ние се сметаме за Бугари и ќе истрчаме во прегратките на мајка Блгарија доброволно. А во однос на ставање или не вето играте како и секогаш многу прљаво и очигледно е кој поддржувате, може не декларативно ама на дело тоа дефинитивно не сме ние. Доволно е да прочиташ коментари под било кој текст во врска со Македонија за да видиш кој на чија страна е. Таму сте секогаш први браќа со овие јужниве.
Да виде да сметам jaс дека сте бугари бе братучед?:toe:
Много ми е интересно ти да ми кажеш на коja страна сме?
Како ке интерпретираш ти државниот став:"Проблема между РМ и ГР мора да се реши."
Това дали е подржка за ГР?Смешно ми е кога толкова плитко мислите.
Това дали на един форум 5 души мразат или имат некакав став,това не е државна политика,това не е државен став,това не е цел народ.Това важи и за македонците и за бугарите.:toe:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Да виде да сметам jaс дека сте бугари бе братучед?:toe:
Много ми е интересно ти да ми кажеш на коja страна сме?
Како ке интерпретираш ти државниот став:"Проблема между РМ и ГР мора да се реши."
Това дали е подржка за ГР?Смешно ми е кога толкова плитко мислите.
Това дали на един форум 5 души мразат или имат некакав став,това не е државна политика,това не е државен став,това не е цел народ.Това важи и за македонците и за бугарите.:toe:
Зошто мислиш дека намерно одбиваме поддршка од вас ако такво нешто постои? Ама не иде муабетот едноставно и не е само на едно место и не е само на еден форум. Секогаш читам од вас гадости во коментарите према Македонија кога и да наидам на текст поврзан со нашата земја на интернет.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Зошто мислиш дека намерно одбиваме поддршка од вас ако такво нешто постои? Ама не иде муабетот едноставно и не е само на едно место и не е само на еден форум. Секогаш читам од вас гадости во коментарите према Македонија кога и да наидам на текст поврзан со нашата земја на интернет.
Истото може да се рече и за вас.Това дали ке прочетеш става на 100 души,това не прави цел народ.Това можеш да го усетиш во момента кога идеш во РМ или во РБ.Изпитал сум го веке много пати.
Това какво се пише на форумите не е това,което е во деjствителност.:wink:
БГ като држава е тотално неотрална во спора со ГР и РМ.Ние сакаме просто стабилни соседи и затова сакаме да решите проблема.Па како ке го решите,тона нас не ни интересира.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.925
Поени од реакции
835
А што сме се залетале за тоа ЕУ!!!Ко таму мед и млеко тече па шо побрзо да влагаме...според мене не ни треба воопшто ЕУ ако знаеме самите да си ја средиме работата нема никој да ни треба од странство...

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Ма гоните се у к...ц !!!! Ни Нато, ни Европска унија, ни вакви соседи како овие што ги имаме ни требаат. Сите за во пеколот. Па немам видено вакви кобници досега, фашисти. Неможе да му се погоди никако на никој. Се нешто фали, се нешто треба да се реши, само спорови и триста лајна.
Се надевам дека господ од горе гледа, и се нека се врати дупло од сите терори, услови и маченија направени од овие гнасни соседи. Поарно да сме биле соседи со Тунгузија отколку со овие лебарки.:tapp::tapp::tapp:...
И ајде ќе молам татарите да не шират многу пропаганда и да не си гледат сеирот и лечат комплекси на овие теми, како и на целиот форум.
Ај мрш таму кај вашите болварско-татарски форуми, подкрепувајте се таму и бодрете се, не тука !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom