- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.885
- Поени од реакции
- 42.569
у америка наскоро ќе биде мандаторно да имаш секс со транџа, инаку ќе бидеш осуден за дискриминација.
Ма каква корист, знам лично некои дебили сум се расправал со нив, однсно ме убедуваа дека ЛГБТ вредностите биле нешто нормално и шта ја знам, а при тоа никаква корист туку така гледале на тв и тоа е моментално „ин“, на крајот аргументот им бешее цел свет вели така ти најпаметен ли си друго да мислиш, шта даље...Поголем дел од тие што им даваат поддршка им прават само лице или пак имаат некаква корист од нив. Од невладини организации па до обичниот народ. Нема врска тоа со политичка коректност. Од оној од кој има корист логично е да го тапка по рамо.
За корист дека имаат мислев на невладини организации, кои лапаат големи суми за да бидат нивна поддршка. Нив само парите ги интересираат, мислиш дека толку се емпатични кон нив. Се е бизнис, па и ова на некој начин.Ма каква корист, знам лично некои дебили сум се расправал со нив, однсно ме убедуваа дека ЛГБТ вредностите биле нешто нормално и шта ја знам, а при тоа никаква корист туку така гледале на тв и тоа е моментално „ин“, на крајот аргументот им бешее цел свет вели така ти најпаметен ли си друго да мислиш, шта даље...
Тие невладините да, мене ми муабеет беше за поединци.За корист дека имаат мислев на невладини организации, кои лапаат големи суми за да бидат нивна поддршка. Нив само парите ги интересираат, мислиш дека толку се емпатични кон нив. Се е бизнис, па и ова на некој начин.
Какви манипулатори се овие педери,глумат кобајаги жени се и играат у женски тим кадешто е очигледно дека не се жени ами мажи со пореметени хормони и сексуални девијации,не знам која будала или "експерт"дозволил овие да играат у женски тимови!
Така е,браво за размислувањево,остани на овој патека,правилна е,не слушај фрикови без разлика дали се од Балканот или од "развиената" ЕУ,таквите се манипулатори,говно замотано у целофан со панделка може да го прикажат како нешто убаво и прекрасноНајзагреота се оние кои се нормални, ама им даваат подршка на болеснициве или народско кажано „политички коректни“, тие се повеќе за ќотек, демек они се модерни ние сме затупевени балканци... серем ви се на европските вредности.
Има за жал,овие со кучешкo-коњски маски по геј-паради шо одат,прашање е само дали се навистина луѓе овие?Transeksualnost, nesto po retardirano ima li?
Можеби 1% се стварно транс.Какви манипулатори се овие педери,глумат кобајаги жени се и играат у женски тим кадешто е очигледно дека не се жени ами мажи со пореметени хормони и сексуални девијации,не знам која будала или "експерт"дозволил овие да играат у женски тимови!
Не дај боже да стаат услов за одење на Марс да имаш секс со транџау америка наскоро ќе биде мандаторно да имаш секс со транџа, инаку ќе бидеш осуден за дискриминација.
Како е тргнало во Америка со нивните извртени вредности не би ме чудело оваа да стане и реалност во иднинау америка наскоро ќе биде мандаторно да имаш секс со транџа, инаку ќе бидеш осуден за дискриминација.
"Толерантните" разбудени се обидуваат да го уништат детево а на неговата мајка до сега се упатени 400 - 500 закани со смрт.
Source?"Толерантните" разбудени се обидуваат да го уништат детево а на неговата мајка до сега се упатени 400 - 500 закани со смрт.
Толерантните воопшто не се такви! Тоа се изопачени дегенерици кои глумат филантропи,ги има насекаде,ако не се сложуваш со нивните изопачени сфаќања и урнисани морални начела тогаш те прогласуваат за нивни најголем непријател!"Толерантните" разбудени се обидуваат да го уништат детево а на неговата мајка до сега се упатени 400 - 500 закани со смрт.
Source?