Ај прати ми и за мене на ПП за виндоус исо фајл да симнам?Знаеш да го направиш .iso фајл а не знаеш дека кога се симнуваат асалните windows-и најчесто доаѓаат во .iso фајл. Тоа се тие генерации.
Ти пратив по пп ај
тебе стап ќе ти пратам, си оневозможил праќање на поракиАј прати ми и за мене на ПП за виндоус исо фајл да симнам?
wtf не сум знаел дека имам проблем околу пораките ај ќе проверам ?тебе стап ќе ти пратам, си оневозможил праќање на пораки
и да овозможиш, за ова глумење лудило, пак не ти праќам.
Остави го подолго....Оти торентов не уплоадира ништо? Заврши со даунлоад, е сега сакам да вратам нешто назад во заедницата, ама уплоадот дреми на 0. Чаре?
Како да пратам invite?Отворени регистрациите на https://hd-torrents.org/account.php на 24 часа.
Помина времето за регистрирање. Сега само со покана можеш да влезеш.Како да пратам invite?
Се регистрирав вчера, како да поканам некој друг. Гледам invite ама ми покажува на колку сум им пратил и колку од тие се одобрени.Помина времето за регистрирање. Сега само со покана можеш да влезеш.
Се регистрирав вчера, како да поканам некој друг. Гледам invite ама ми покажува на колку сум им пратил и колку од тие се одобрени.