Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Зашо ме зезаат филмовиве што ги симнувам со 1080п? Некои сецкања, каснење на слика, несинхронизираност на гласот со сликата, итн итн...
Дали има нешто врска тоа што ги симнувам директно на екстерен ХДД?

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Зашо ме зезаат филмовиве што ги симнувам со 1080п? Некои сецкања, каснење на слика, несинхронизираност на гласот со сликата, итн итн...
Дали има нешто врска тоа што ги симнувам директно на екстерен ХДД?

Не верувам дека има врска тоа каде ги чуваш кога ќе ги симнеш. Поголема е веројатноста дека не ги симнуваш како што треба отколку тоа. Од каде симнуваш такви филмови и кој програм го користиш за симнување на торенти? Исто така можно е и некои кодеци да ти фалат па затоа да ти прават проблеми додека ги гледаш. Пробаш да ги гледаш преку VLC Media Player или PowerDVD, најдобрите програми за гледање филмови.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Не верувам дека има врска тоа каде ги чуваш кога ќе ги симнеш. Поголема е веројатноста дека не ги симнуваш како што треба отколку тоа. Од каде симнуваш такви филмови и кој програм го користиш за симнување на торенти? Исто така можно е и некои кодеци да ти фалат па затоа да ти прават проблеми додека ги гледаш. Пробаш да ги гледаш преку VLC Media Player или PowerDVD, најдобрите програми за гледање филмови.
Гледам со БС плеер, досега на ниеден филм не ми барало кодеци, а симнувам од вообичаените страни, кат, исохунт, пирате бау, јифи и слични.
Исто така сум приметил дека и кога пуштам јутуб видеа со 1080п, сецка по малце и не е синхронизирано...

Член од
11 април 2012
Мислења
4.644
Поени од реакции
5.356
Гледам со БС плеер, досега на ниеден филм не ми барало кодеци, а симнувам од вообичаените страни, кат, исохунт, пирате бау, јифи и слични.
Исто така сум приметил дека и кога пуштам јутуб видеа со 1080п, сецка по малце и не е синхронизирано...
moze kompjuterot nemoze da ti obraboti video so takva rezolucija

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
се моли декстер да напише некој долг пост за случувањава со пајрат беј во последно време

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057

тапа графичка

се моли декстер да напише некој долг пост за случувањава со пајрат беј во последно време

декстер кога објаснува стаф мене ми е потребен цел ритуал за приготовка на како умот така и телото.
се чувствувам како да гледам Нарнија.
ме вовлекува во еден посебен ајти тек стаф свет.

муабетот, и мене ме интересира.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.644
Поени од реакции
5.356
ај некој нека сподели кога ке има отворена регистрација на torentleech или ако може да прати покана за филмови и серии ми е а знам дека тешко да најдам подобар од него несакам од овие јавниве како замунда аренабг пиратите и слично

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
ај некој нека сподели кога ке има отворена регистрација на torentleech или ако може да прати покана за филмови и серии ми е а знам дека тешко да најдам подобар од него несакам од овие јавниве како замунда аренабг пиратите и слично
серии, 90% од нив ги има на:
eztv.it
со години од таму симнувам.

H

HoT IcE

Гостин
Има некој да ме упати за добар торент извор за музика? Не сум задоволен со каков квалитет ставаат на замунда, и поголем дел од работите шо барам ги нема.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Oops! Google Chrome could not connect to eztv.it :/
изгледа некој моментален проблем имаат. јас пред некој ден симињав и немаше проблем. како и да е, верувам дека ќе го средат

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Oops! Google Chrome could not connect to eztv.it :/
Пробај исчисти cookier, cache, history....
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 22:57 ---
Има некој да ме упати за добар торент извор за музика? Не сум задоволен со каков квалитет ставаат на замунда, и поголем дел од работите шо барам ги нема.
Пробај на rutracker.org

Последно уредено од модератор:
Член од
3 март 2013
Мислења
348
Поени од реакции
368
Може некој да ми прате линк од Windows 7 да е исправен и работи ..знам ја како да го направам .iso фалј .. само дај те ми линк ве молам со Windows 7 да е исправен ! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom