Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Ај ако има некој шо има кодови нека пушти

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Преку уторент симнав 2 филма од 700 мб ,пробав да ги пуштам и ми искача порака да симнам некој плеер,ниту филмот можам да го изгледам ниту ништо друго ,сеа не ми е јасно како може фајл од 700 мб што го симнував пола саат да ми покаже само 1 порака што трае 5 секунди а да зафаќа 700 мб простор
Плеерот не го симнав пошто претпоставувам дека е нешто сомнително ,но има ли спас за двата филма што ги симнав ? :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Преку уторент симнав 2 филма од 700 мб ,пробав да ги пуштам и ми искача порака да симнам некој плеер,ниту филмот можам да го изгледам ниту ништо друго ,сеа не ми е јасно како може фајл од 700 мб што го симнував пола саат да ми покаже само 1 порака што трае 5 секунди а да зафаќа 700 мб простор
Плеерот не го симнав пошто претпоставувам дека е нешто сомнително ,но има ли спас за двата филма што ги симнав ? :)
Не, бриши и толку.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
да не забегуваме офф, симни ffdshow

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
btjunkie.org. Порано нонстоп од замунда, али ми го избришале профилот.

Член од
23 јуни 2010
Мислења
157
Поени од реакции
14
иам јузер за имање,знам гркот ги качува, али и он а и сите други по сите тракери ги крадат од негде па мене ме интересира од каде тоа они ги зимаат,имаат сите они автоматска скрипта да зима и да качува само поентата е од каде дрпнуваат ,каде дечките што ги снимаат ги ставаат прво?:toe:

Aвтоматска скрипта от http://sceneaccess.org/index.php :wink:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Инвајти за Bit-HDTV (ако дозволува страната да се праќаат) и за IP-Torrents.

Вторава е како замунда, само што многу побрзо ги ставаат работите. Плус, на Замунда ставаат само проверени игри (значи кога ќе излезе од Reloaded/Skidrow комплетно со крак), додека овде го ставаат ISO фајлот без крак, па можете да ја симнете и кога конечно ќе излезе крак да го симнете само кракот место да ја чекате цела игра. :)

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
btjunkie.org. Порано нонстоп од замунда, али ми го избришале профилот.
па деновиве се отворени регистрациите на замунда јас си направив мој акунт...претходно користев најден

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Ако имате искуство со приватни тракери, сте член на повеќе од 3, држите добро ратио на нив може да успеете да влезете на форумов каде покани од стилот iptorrents i BIT-HDTV ги има на кило(сироти луѓе со денови им седат отворени темите никој не е заинтересиран за покана таму:helou:), а дури и од стилот на torrnetleech ако имате среќа може релативно лесно да начекате.

http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=torrent+invites&aq=f&aqi=g1g-c1g6g-m2&aql=&oq=&gs_rfai=
Првиот линк.

За подетално расчепкајте страната,обавезно пред да се регистрирате прочитајте правила faq итн, само да ви кажам не е лесно влегувањето, може да чекате од неколку денови до неколку недели за влез, ама може да ви се исплати.

Kajgana Shop

На врв Bottom