Тепачки

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
prvpat mi bese vo amerika koga ziveev vo prvo odelenie . Se staivme kombirana ekipa od makedonci srbi i bosanci protiv Nigri , gi zgazivme :pos2:. Inace vo ponatomosniot del od zivotov se iam tepano edno 15tina pati . Posleden pat mi bese na gostuvanje u aerodrom so CPB negde pocetok na Oktomvri. Ima nesto u toa tepanjeto mame mu... , adrenalin nekoj te pluska i ne razmisluvas sto pravis , jes da odkako ke se smiri situacija me faka griza na sovest da ne ima nekoj seriozno povreden ili sli c no

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Млатев глупи мУшки ко ништо. Сеедно дали се натегаа со професори, ме мањачеа, се препукуваа меѓу себе, си маваа шамари пошто едниов појќе го бивало у фудбал на сони, а другиот уше толку се инаети па ти иде да го згазиш од маање, шутираа улични мачиња, пробуваа да ме фаќаат, се тегнеа за спортските страници од весникот секој одмор или едноставно се курчеа.

Тепав сељачишта низ маало. Бев заштитник на локалните улични животни, кои ги прибирав кај мене во двор откако лично и персонално ќе се пресметав со мангупот. Ќе ги сопнував, несакајќи ќе ги гаѓав со топката, ќе ги бутав, ќе ги давев, ќе ги удирав со лакти и клоци, понекогаш толку очигледно што сите ќе ме загледаа, а ја фацата мртва ладна и озбилна, си тргам праменот и уште прашувам кој бил на ред.

Еднаш асално се степав за куќичка. Сакавме куќичка да градиме, и мене ми дојде некоја фикс идеја дека ја треба да сум шерифот, и зедов да наредувам, кој шо да праи. Пошто тупамаросите не ги биваше, Кики почна да се нервира, изградбата ќе доцни цели две недели, па почна еден батка да ме брка по тоа тревникот, двадесетак круга у вриштење, трчање и мавтање околу се`уште ненаправената куќичка, па едно кученце се убаци тука и морав да застанам да не би го срамнила со земја. Си го барав де, ок. Две - три клоци, толку беше.

Еден ден, откако другарчето со кое делев клупа, а кое до уши се беше заљубило во мене, заврши со пукнат нос. Инсистираше малиот премногу. :cigarce:

Во женска тепачка немам учествувано. (A)

Ок, еднаш. Се правев многу паметна, пробував да ги разделам и завршив со крвав нос. Глупачи.

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
ммм пошо живим у тетово ка бев основно секој ден кркав чутек јадев невидени боксоој па каиши.Бев модар ептен али и сум тепал ептен мн мн.Се се враќа.. ма да гадно е верујте да учиш у школо 4 класа албански со 2 класа македонци и тоа поделени 30 у еден клас и у друг 30 тоа са 60 мак а другите дупло.и најгадно ми било ка дојдов дома помодрен целиот.посебно фацата ми помодре окото.али имало и други бетер ... шо еден му искршив ребро.али тоа е јебига.важно помина тоа време и сеа слабо нешо тепање строго мирно сум.хехе :vozbud::vozbud:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
"Vrakash na mojot shamar..Ljubavi jadesh nokaut"

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
При тешачка е битно да удираш по мадиња, да му брцниш прст в око или да го гризниш за нос.

Еден мој познаник седеше в кафана и се поднапи, па почна да изводи, па да порачва песни па да крши и на крај му удри бокс на певаљката оти неќеше да му ја исполни желбата (музичка), тогаш му се фрлија и оркестаро и келнерите да го бијат, тој (искусен кафански борец) вака раскажуваше “Брат се навалив да не можат да маваат в сурат и еден од нив фатиф за јајца... шо појќе тие маваа јас појќе го стегав тој за мдиња... јас јадов ќотек али тој деца нема да напраи.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Млатев глупи мУшки ко ништо. Сеедно дали се натегаа со професори, ме мањачеа, се препукуваа меѓу себе, си маваа шамари пошто едниов појќе го бивало у фудбал на сони, а другиот уше толку се инаети па ти иде да го згазиш од маање, шутираа улични мачиња, пробуваа да ме фаќаат, се тегнеа за спортските страници од весникот секој одмор или едноставно се курчеа.
мене ќе си ми кршела од ќотек :pos:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.577
Поени од реакции
1.879
сум имал така некое зачукување до некаде 5-6 одд мислам. после тоа скоро и да не се имам степано. знам дека сериозна тепачка не сум имал, но една дешаваљка мора да издвојам

се случи на 1ви мај, пред 2 год мислам оти беше. тргнавме да си идеме дома од излет со тракторот кога едни помали за една година, едно 20 души не претицаа со тракторот и почнаа да маваам со отворени шишиња од сок, кисела вода, обична вода, вино, пиво...
летаа шишиња од приколка во приколка. сите смрдевме на некој пијалак а плус почна и да роси. овие застанаа и дојдоа демек да се тепаат.

ние 6 машки со по некое девојче, а овие 10-15 се симнаа. некои не сакаа да се тепат од кај нив оти се имаа дали со мене дали со пријателите мои. и започна една ептен куса тепачка. еден другар го кутнаа од приколката, јас држев еден за врат а една школска пак, тепаше еден друг со шише, со тренерка или со чадор, не знам баш точно. ја гледав и не знаев дали да се смеам или да се тепам.

потоа дојдоа возрасни и не смирија. од тогаш не се степавме со нив пак, туку напротив се заимавме.

инаку не сум јас по тепачки, настојувам да сум мирен. мразам да учествувам во тепачки, бидејќи ми е страв да не повредам некого па после да ме носат во полиција, оти нели веќе сум полнолетен де.

но ако дојде пак момент каде нема да може да се избегне тепачка, ќе се бранам, нема да седам така.

nelo

Смрта е сигурна, животот не е!
Член од
29 мај 2008
Мислења
109
Поени од реакции
0
Се немам степано од 3-4 одд. зошто не ми е интересно, а и ретко ме закачаат ама некој да удри ќе биде смешка... тешка рака имам

Symbolic Art

Метал Џумбушлија!
Член од
28 јануари 2007
Мислења
192
Поени од реакции
23
Последен пат се имам млатено во осмо. Се збравме сите три класа осмо против класовите од седмо пошо копиљаците се осилија од тие што завршија и беа прва година средно и ни се понашаа низ школо.

И договараме масовна ферка после часови, свесни дека ќе ги убиеме од мавање, ама доаѓаат постариве, викаат не може вака, бирајте по еден човек од секоја страна да се тепа демек така најбрзо ќе се решел проблемот (ко у Троја филмот на почеток Ахил кога се мааше со тој волот).

И ко кој ќе биде, мене ми прекурчи ово оно и викам ја ќе бидам. Од другата страна бираат едно до дете, Турчин,он ептем крупен, а ја онака 194 ама 70 кила (иако ја бев осмо иста генерација бевме пошо ја сум тргнат на 6 години у школо). Не дека имам нешто против Турците (напротив многу ги поштувам), ама овој беше онаков бош фраер со златен ланец, веспа и бекам фриз на 14 години.

И почнуваме да се мзгаме, ја јадам троа поише ќутек ама не се предавам, и после некое време блузонот ми дојде преку глава. Моиве се бунат, постариве дозволуваат, овој уште толку навалува.

Потспуштив главата малце, детево ме спукуе позади лево уво и..... Си ги набива прстите до пола дланка. Не го предупредиле дома што е тоа бучук Мијачки. И детево почнува да рика ептем примално, јас тука се заддавам да го решам, али педериве посреднички викаат не е фер, тепачката заврши. Кој го јадел оставам Вие да пресудите.

А во средно не се измлатив ниту еднаш, пош си бев коректен со сите, а башка од 1ва до 4та набацив 25 кила pure muscle на моите 2 метра (од 70 кила на 95) и сите беа коректни со мене.

Член од
29 јули 2008
Мислења
91
Поени од реакции
3
Негувам Пацифистичка, Гандистичка или каква и да е филозофија во Животот (животот го прифатив без насилство) така да до сега не сум удрил/физички повредил НИКОГО - ако се исклучат малтретирањата на малските деца, али мислам дека ластик не се брои за тешка физичка повреда нели????????

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
порано до 5 одд на школо се тепав мн ама после не веке ме знаеа:wink:и тука во близина низ драчево на пр неам проблеми знаат од кај сум и ондак тоа сеа не се секавам нешо да раскажам ај ке пишам др пат

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
4то одд, децата во мојот клас ми викаа за девојчето ме пцуело ово оно, беше одмор кога дојде ја натепав искрено незнам ни ја зашто ама баја котек изеде од мене и после 1 месец се кај директорот расправии :tapp:
:helou:

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Никој не сум истепала (само сум мавнала неколку пријателски домашни шамари :wink:), а и никој не ме истепал.

Ама зато... ќе ви ја раскажам тепачката шо се деси пред некое време:helou:

Не знам шо беше причината... X дете дојде гимназија и го опна со бокс, па го крена и го оптегна од земја Y детето, па после си замина и беше следено од другарите на Y детето. Заврши со хепи енд - се смирија и го поштедија X детето.

И то. Ај со здравје :baeh:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
тепачкиве интересна работа се во маало меѓу нас се иаме тепано ама онака другарски....а иначе на школо многу се тепав некаде до 4-5 одд до тогаш се ДОКАЖУВАВ:pos2: после веќе не се закачаа со мене иначе вака низ драчево сум немал некои проблеми поголеми знаат ако се повеќе може ќе ме истепаат денеска ама другиот ден ќе го јадат само да спомнеш од кај си и готово решен е проблемот а башка и голема фамилија сме братучеди имам полно манги :vozbud: и така немам проблеми последно шо памтам на школо во ја бев 7мо или 8мо и на еден помал од мене 1 год му бапнав јак шамар го закачал еден другар од маало кој смее да закача деца од пжс бе идење таму лупање шамар и ми вика ќе видиш ти хах кој ќе види бе му викам и таман уште еден шамар да му бапнам ми избега тоа и не е некоја тепачка ама ете на тоа се сеќавам а и др пат кога сум мавал шамари не ми вратил никој :helou:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
јас ко мал бев многу закачка
колку ќотек имам мавано и колку ќотек имам јадено строго само јас си знам:vozbud:
од класот до 8мо нема дете со кое не сум се тепал а во средно бељите мене ме наоѓаа, па така да има повеке примери

пр1 имавме физичко со 3та година (јас1ва) и игавме фудбал, и овие као демек постари ништо не им можеме не тепаа многу а фаул не ни даваа. Едно време му скисна на еден другар и опцу и овие постариве рипнаа, јас од клупата (вечен резервиста) се залетав така убаво и го треснав чаламот така лошо шо падна типот на земја, после сите мене ми изнаскокааза среќа професорот дојде на време и не окркав ништо

пр2 беше мај и по дифолт сите бевме пијани, јас во дотичниот момент бев во чил поза на викенд столче со женската врз мене, и еден паметњакович без бричина ми налета со два шамара, јас сакајки да станам фрлив од мене и женска и стол и паднав и раката ми падна врз секирата, наредните сцени изгледаа ко на филм само шо пред да замавнам другарите ме запраа (фала богу немаше да го лежам мршникот) и после се си решивме на стариот добар голорачен начин

пр3 беше прочка и сите бевме маскирани, бев во еден клуб со 3ца мои другари и се џускавме вака така, и едно време една курветина ме назгази така лошо врз скршеницата (од стапалото), фино лепо и ртеков да пази оти ѕвезди броев, а оваа па така лошо се испонаша и налета тој нејзиниот ебач (30) и ми влепи една жешка и за секунда тука дојде обезбедувањето и ми рече да одам на страна. Арно ама типот беше мн пијан и направи уште некој проблем и го испуцаа надвор, а ние надвор си го дочеклавме така маскирани, џигерите му ги извадивме и киднавме

има уште десетици примери како сум се тепал рамноправно или како ме бубрежеле, ама тоа нема да го пишам оти многу ке ви здосадам и оти ми е срам
само ке си признаам дека два пати мама дома не ме познала....а после тоа се навикна таков да ме гледа:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom