Тепачки

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
о гринговци море ојте нешо паметено напрајте не да се тепате т.е ебавате наздраво...ојте напрајте нешо паметно за планетева....еваааа
Која тепачка е добра? И дали има победник? Кога сите губат со тоа, се губат заби се губат пријатели се губи угледот.
Момци еве го уводот у темава ,

Ова не е тама за тоа дали оправдувате тепачки или не.........се надевам дека темава нема да предизвика никакви негативности и дека ќе биде само занилмиво да се прочита по некоја приказна исполнета со адреналин.:helou:

Значи кој сака да проповеда мир....нека си отвори друга тема за тоа.

Поентата е јасна...Се што се бара е да се споделат искуствата и ништо повеќе.:salut:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Пред некое време 7-8 месеци негде.. Решив да идам у Левел со другарки пошто немав претходно навика многу многу да ги дружам по дискотеки..
И отидовме што отидовме.. Се испијанивме пред да идеме.. И се качивме горе.
И сеа нормално сите сепариња пуни и поминавме од таму што се тие од десната страна коа ке се качиш горе.. И се поздравуваме со некои луѓе, седнавме со една другарка кај едни другарки на сепаре и таман на станување ми доаѓа мене една типка и ми мава шамар. ПРВПАТ У ЖИВОТ ЈА ВИДОВ. Поголема од мене 2 метра и у обем и у висина.. Ама ја не оставам така.. Ја фаќам за коса, нешто јадам гомна мавам кај стигнам.. Типкава ми се врти и незнам со што ни како ме исече на стомакот.. Ме изгреба со нешто ваљда.. Ја уште толку здивев и ја бутнав само, падна со главата почна да се лигави, да вика.. И ја марш да ме нема.. Праам глупости и ако не фатам одма прашина може млада да си умрам :pos2:

Едит - И ден денес незнам која беше типката и зашто се деси све што се деси..

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Ај ќе го прерипам периодот од основно, пошто и онака има многу за пишување. Никогаш не сум бил закачко, ама сум бил магнет за тепачки. Не трпам некој да ми кења, да ми се обраќа мангупски и провокаторски, да ми закача другар, недај боже брат.

Средношколски тепачки

Во трета средно ми пукна филм и решив да го нашлакам школкиот силеџија кој беше матурант (знаете, од оние чкарт фраери, р'чкатори, курајбери). Не дека некогаш директно ме загрозил, ама ми падна мака секојдневно да го гледам како се пекмези. Ми добаци нешто после часови и си реков "денес ти е дојден денот". Стигнав на автобуската која беше преполнаа, му ја тупнав една и го препрчив. Рипнаа неколкумина од неговиот клас, ама окркаа и тие боксчиња, а по дваесетина секунди дотрчаа и моите, па стана ептен голема тепачка, се бркавме по Партизанска, коли кочеа. Изедоа квалитетен ќотек.

Поука: ако си матурант, не ги потценувај оние од трета.

Си одиме накај дома, влегуваме во автобус, стоиме кај задната врата која беше отворена (автобусот сеуште не беше тргнат), кога едни не распукаа со топки снег. Излеговме, ги здробивме за 3 секунди и останаа да лежат во снегот.

Поука: Ако сакаш зимски радости, оди на скијање, не мавај со грутки.

Подоцнежен период...

Спијам, ме буди брат ми и ми кажува дека некој му врзал шамар на игралиште пошто нејќел да им напуни вода. Си се облекувам, се симнуваме доле и гледам 12 души на игралиште играат фудбал. Видоа дека ќе има невоља и гледам почнаа да шепкаат, да се договараат демек "ако мрчи ќе му рипнеме". Брат ми ми го покажа суртукот, се прекачувам преку ограда, го викнав да дојде и го прашав зошто го удрил. Добивам одговор "за кур кеиф". Второ прашање немаше, следеше пукање бокс и овој куфер доле. Уште два тројца копиљаци демек ќе рипаат, запукување и нив и рогање по земја. Еден зеде огромен камен демек ке ме мава, ме промаши, па кога јас го зедов каменот, сите 12 души незнаеја на каде да бегаат, како зајци испорипаа преку ограда.

Поука: ако малиот нејќе да ти наполни вода, не му мавај шамар. Ако веќе си му мавнал и дојде брат му, извини се. Ако веќе не се извинуваш, биди маж до крај.

Друга маалска дешаваљка...дојдоа некои од којзнае каде и ни го зафатија теренот за сервис, а цел ден го цртавме. И ние така фини, коректни, ги оставивме да играат, арно ама никако не им текнува да завршат. Нa културно прашање "дечки уште колку" имаш одговор "уште колку сакаме". Еиии...каква нога сум му дал, фатија магла и тие.

Поука: на учтиво прашање за време, давај учтив одговор.

Има уште многу, ама побрутални се и не се за кажување, а и да не гњавам, доста е. :kesa:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ние како мали, кога сакафме некој да го намаваме ама она кефлиски, без да се лути, игравме ѓаол. Кој знае како се игра... за тие што не знаат ѓаолот не смеј да стој на 2 нозе во спротивно јаде клоци од остатокот на играчите. И погодете кој ке биде ѓаол 70% од играта :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Па имало тепачки. Додуша последниве 4-5 години воопшто, освен нели повремени кошкања шо се нормална работа, инаку претходно(основно) скоро секој викенд нешо фрки ова-она, па глеање на криво све околу тебе после 2 чаши вино(мислам нема кој нема поминато таков период на к**чење и глумење лудило). Има една случка шо никогаш нема да ја заборавам...
Се сеќавам имав некаде 7 или 8 години и се степав со еден другар од маало со кој што бев многу близок затоа што од маалските другари он живееше најблизу до мојата зграда. Еден ден се затепавме ама онака асално(до ден денес неможам да се сетам за што беше) и он го извлече подебелиот крај. И си доаѓам дома и ми викаат зашо си дојде волку рано(а тоа ме знаеа моите дека ако седам надвор а се враќам дома а не е за да јадам значи нешо не е во ред)? Па се степав со ... И ме пратија да му се извинам(пошо нели другарче ова-она ко копиљаци поише се поштуевме него сега). Идам ја да се извинам и звонам на врата и таман да отворам уста коа ме виде мајка му ,коа ми скокна да ме брка, да ми се дере:pos2::pos2::pos2:...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Прва ’’тепачка’’,Косово игравме кошарка и идат србите да не избркат,им рековме дека не бегаме,и си ојдоа да викат појке луге,ние знаевме дека ке се вратат и зедовме стапчиња и по 2-3 камчиња,се вратија со големи дечишта по 18-19 а тогаш бев 7,на мојот прв братучед еден му мавна шамар а јас рефлексивно со стап директно во лице :) јадов клоца встомак :) додуша 2-3 клоци,со плачење се вратив встан кај баба ми.
Утредента баба ми мене за рака и кај таткото на детето да му каже шо ми напраил :) ееее луѓе не сте свесни како србин удира по своето дете :).
Втора тепачка,со еден турчин,за буквално ништо...јас делев кај шо се тепа еден негов другар тој почна мене да ми мава,а беше свадба така да шишиња имаше насекаде,од како не разделија а јас имав јадено 2-3 бокса тој ништо,не ми бегаше инаетот и како шо играче билјард со неговите другари со стаклено шише вглава директно :),човекот падна,мислив дека го убив,се уплашив,почнав да трчам .... по 5-6 минути трчање се вратив :) и го гледам здрав и жив...пфффф какво олеснување , тогаш имав 15 години и ова се случе во кампот Крани.

И после не сум се тепал така вистински многу,ако некој ме гибне има кој да се тепа за мене :)

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Ууууу! Another hard-core balkan machismo thread!

За жал, ја ќе искочам ко пичка и ќе кажам дека освен два искрварени носа (од кој едниот пришаѓаше на девојче (хеј бев 3то одделение!)) немам други трофеи со кои можам да се пофалам.

*hugs a tree for no particular reason*

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Ние како мали, кога сакафме некој да го намаваме ама она кефлиски, без да се лути, игравме ѓаол. Кој знае како се игра... за тие што не знаат ѓаолот не смеј да стој на 2 нозе во спротивно јаде клоци од остатокот на играчите. И погодете кој ке биде ѓаол 70% од играта :)
Ејјј како ме потсети еј, абе тоа ние го викавме "крива коза" :pos2:и нормално, на овој што сите сакаме да го тепаме, тој стално ги јадеше клоците, ама тоа е онака ко заебанција ... инаку другарот Појол гледам оти само на интернационално поле се мавал :smir:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Момци еве го уводот у темава ,

Значи кој сака да проповеда мир....нека си отвори друга тема за тоа.

Поентата е јасна...Се што се бара е да се споделат искуствата и ништо повеќе.:salut:
Колку си само грешка! Хаха јас ли мир да проповедам? Хахаха

Да споделам тепачка...

Ги има секакви со палки со челични боксеви,

но најомилените ми беја со мартинките, со старите мартинки премногу такви ситуации сум прошол премногу бели врвки сменив пошто беа обоени во црвено.

Да, како и вицот Цигански Заболекар- Dr. Martins.

Скоро сите тепачки беа против Циганите-Ромите во последниве неколку години.

Сакаш искуство да дознаеш како е кога некого ќе удриш додека лежи од претходните удари на земја како го удираш со мартинсот преку лицето..... додека го удираш тој го осетува челикот од мартинсот легнат долу? Кога целиот е во крв?

Или пак искуство од тепачките од школо?

Еве ти пример [media]http://youtube.com/watch?v=kQw0FC4Q4c4[/media]

каде што е снимен братми у школо и самиот после си го стави на ју тјуб.

А тоа што кажав јас што ти ме цитираше е поуката од сите тепачки.

Мир да проповедам? Можда малце преку зборови.....:)

Лоши Момци:):smir:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
о гринговци море ојте нешо паметено напрајте не да се тепате т.е ебавате наздраво...ојте напрајте нешо паметно за планетева....еваааа
хахахаххахааххаха леле како ме насмеа сеа ебаааа

те подрзувам 100%
мејк лав нат вор:pos2::pos2:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Еднаш се случило да се степам со едно девојче или можам да ја наречам девојка и тоа од форумов:pos2: Се деси тоа пред "enjoy" еден кафуле во кое често излагав,изгледа зошто девојката беше очигледно многу напната и сакаше нешто да покаже незнам точно што:toe: И се нафрлија на другарка ми,сакав да средам се онака како што доликува и почна да се дере да не се мешам а случајно девојчето што го закачаа ми беше најдобра другарка и почна да размафтува и морав да ги искажам своите боречки способности...фрчеа шамари и кубења за коса(ми остана многу од нејзината плава коса кај мене во рака) ама добро што дечко ми дојде на време и ме тргна зошто ќе дојдеше уште една поголема и ќе ме направеа партали...после тоа реков никогаш нема да решавам нешто на ваков дебилен начин зошто беше многу смешно и бедно,ма да не инсистирав јас на тепачка...А госпоѓицата со која влегов во конфликт на форумов е позната како Бибе.Никогаш повеќе на ваков начин...:pipi:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Епа се деси пред година ипол. Седам со еден другар останатите не беа пристигнати, на старото добро место. И доаѓаат некои типци кои очигледно беше дека се препознале, но касно беше за назад, почнаја да вреќаат иако беа 6 души се знае тогаш во Тетово беше или си или неси.

Тетово си е Тетово.

И како што бива, почнаја прво провокации мене ми врие крвта од една страна да се тепам од друга страна дали да бегам кога ги видов дека се 6 души. Ама тоа ти е и да погинеш колко толко ќе се спасиш.
Осеќав како да ме удрел некаков шок прекина устата да ми работа цело тело ми се стегна од пусти страв, не се знае што ќе биде:)

И бидна се истепавмо и тоа асално, ама има една стара поговорка колку сака нека бидат ја важно еден ќе докачим. и таке бидна:)

Дотрчаја од некаде останатите другари и се се расчисти.

Иако бевме и двајцата видливо потечени но бевме среќни:) битно е дека избегаја битно е дека не бевме истепани некако како победници бевме:)

Чуден е тој осеќај:) Болката се појави следниот ден, до тогаш андреналинот работаше:)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Која тепачка е добра? И дали има победник? Кога сите губат со тоа, се губат заби се губат пријатели се губи угледот.
A oва бе Милане? Шо значи сега ова дека си го изгубил угледот?

Иначе во врска со тепачките, сум бил тепан ама и сум тепал. ЕПТЕН:)
Во основно се тепав со цигани, беа фраери па ни ги закачаа другарките што одеа со нас во школо.
Во средно се тепав стрикно во 65ка, за другари претежно и за мене затоа што бев различен. Имаше една ситуација каде од АСУЦ за прв пат се качи само еден фраер кој незнам што си мислеше ама само што влезе на средна почна да мрчи. И во исти фазон ко нив, ако е еден тепај. Го грабнавме во автобус прво со заушки т.е. си игравме БЗЗЗЗЗ:) па стигнавме на автобуската во наше маало и..........крваво беше само толку
Последната тепачка беше кога се преселија моите први братучеди во мое маало и некои фраери затоа што дечките биле нови во маало требало да јадат ќотек му се пуштиле на помалиот кој премногу го сакам:) моја школа е. Малиот шпринтот дома а овие го чекале пред зграда за кога ќе излезе да го истепаат. Ми се јави дома а живееме на далечина од 15 метри:) и ми кажа што е ситуацијата. Му реков дека јас сум надвор и дека ќе му титнам дома кога ќе бидам скоро пред зграда за да излезе. Ги видов фраерите му титнав само што излезе овие се пуштија али едниот го грабнав и го залепив за асвалт малце по бубрези па се пуштив на уште еден фраер и третиот виде не виде почна да бега. Од тогаш па навака немало некои проблеми ама ај ваљда ќе има:):):):)

Z

ZeroStyle

Гостин
Ааа точкест има има многу такви фаци...Демек нов си у маало мора ќутек да јадеш. Многу пати се иам селено ама сега шо дојдов тука во Аеродром најново(не се селам вишее!! :)) исто така ми се праеа некои тепачишта па коа ги фатив на шутеви,боксови палки сеа одма лижат гз...Така е тоа :)

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Јас не се тепам, јас повредувам.
На еден у осмо, нешто се закачнавме, му слета едно убаво исбрусено дрвце врз глава. Сошија му ја, 3 конци.

Kajgana Shop

На врв Bottom