Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
е стварно ли од утре ке се зголемиле брзините на сите макџ адсл пакети и лимито а???

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Добро е,добро е.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ајде од утре со нови лимити и нови брзини:vozbud::vozbud::vozbud:

dLt-Ed

молчењето е злато
Член од
29 јануари 2006
Мислења
126
Поени од реакции
3
За Tanes и сите останати што користат рутери за адсл конекција на T-home. Oд пред 9-10 месеци е започната промена на некои од централите во нивна сопственост. Доколку ве префрлат на новата централа, има проблем со поголем број од рутерите што се продаваат низ македонија. Едноставно рутерот не работи со PPoE конекција преку модемот. Не вреди ни менување на firmware. Лек нема сега за сега. Од кај нив ветија дека со новиот software за проблематичните централи проблемот ќе биде решен, но до сега нема ништо ново. До сега само Linksys, Netgear, Repotec, LevelOne (само два модели) немаат никаков проблем. Се друго едноставно не работи. Тоа е тоа.

Член од
3 јануари 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
И јас сум преку рутер ито иам глуп gembird а проблеми до сеа неам :/ Да се надевам дека и така ке останит .

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Прво...запознаен ли е некој што ќе се случи,откако ќе го поминеме лимитот??Дали ќе се доплаќа и брзината ќе падне на 0.000000032 бита во секунда,па понекогаш и во минута,или ќе се управат малку.

Второ...некои како мене што имаат од посебните пакети за вработените,дали знаат на кои пакети нас ќе не префрлат??

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Да бе, а да имаше лимит ќе плачеше по брзина :)

Ако ги сакаш и двете, плати си бизнис пакет и решен проблем, нели? :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
А што е со тоа дека ке имаше и нови ТВ програми и триста чуда од први септември, или лага беше?

Kajgana Shop

На врв Bottom