Toneh
is a turtle
- Член од
- 21 август 2005
- Мислења
- 5.510
- Поени од реакции
- 907
Nope. 400 гигабајти лимит имаат "бизнисмените".Да бе, а да имаше лимит ќе плачеше по брзина
Ако ги сакаш и двете, плати си бизнис пакет и решен проблем, нели?
Nope. 400 гигабајти лимит имаат "бизнисмените".Да бе, а да имаше лимит ќе плачеше по брзина
Ако ги сакаш и двете, плати си бизнис пакет и решен проблем, нели?
That doesn't sound like unlimited to me, драг Мистичен.T-Shit напиша:* Доколку месечниот сообраќај надмине 400GB, или во случај на злоупотреба, Македонски Телеком го задржува правото да ја намали брзината на пристап на 64/64Kbps.
И пак се вративме на почетокот, сепак има лимит.Да, ама ќе има 4 пати повеќе од сега
Што е маркетиншки трик? Колку ќе платиш, толку ќе тегнеш. Просто е. На пакетите со помал бендвит е зголемен бендвидот. Тие кои имаат голем бендвит, добиваат зголемена брзина. За иста цена на пакет која си ја плаќал претходно. Кој е трикот? Што те измамиле?И пак се вративме на почетокот, сепак има лимит.
Глупи маркетиншки трикови од нивна страна...
Освен зголемувањето на сообраќајот, во текот на месец септември корисниците ќе имаат можност да ги почувствуваат и поволностите од неколкукратно зголемување на брзините кај сите MaxADSL пакети, а сето тоа по истата цена.Што е маркетиншки трик? Колку ќе платиш, толку ќе тегнеш. Просто е. На пакетите со помал бендвит е зголемен бендвидот. Тие кои имаат голем бендвит, добиваат зголемена брзина. За иста цена на пакет која си ја плажал претходно. Кој е трикот? Што те измамиле?
Ама не, ти сакаш со исти пари за 10 кила сирење да добиеш фарма со крави, нели, и никогаш да не ти снема сирење?
Па кај конкуренцијата има подобра понуда и затоа и јас очекував да има промени и на лимитот. Како сакаат нека тераат ако не ми одговара нормално ќе си речеме збогум и така не сум под договорШто е маркетиншки трик? Колку ќе платиш, толку ќе тегнеш. Просто е. На пакетите со помал бендвит е зголемен бендвидот. Тие кои имаат голем бендвит, добиваат зголемена брзина. За иста цена на пакет која си ја плаќал претходно. Кој е трикот? Што те измамиле?
Ама не, ти сакаш со исти пари за 10 кила сирење да добиеш фарма со крави, нели, и никогаш да не ти снема сирење?
Тебе и 100 мегабитен линк да ти пуштат оптички ќе плачеш зошто не е 200
И да ти дадат 100 терабајти бендвит пак исто
Не. Јас би бил потполно задоволен со 6/1 мегабити, но да нема лимит. Како и да е, има. Крај на приказната.Тебе и 100 мегабитен линк да ти пуштат оптички ќе плачеш зошто не е 200
И да ти дадат 100 терабајти бендвит пак исто