Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Глобално има некој проблем во моментов. Кај сите е лошо. Некој страни не ги ни отвора итн.

Ај до наредната недела би требало се да се среди...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
И кај мене споро нешто иде, тешко отвара страни. Ај више кога ќе се среди и кога ќе биде кај мене покачена брзината?

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
МТНет сакс... биг тајм :violent1:

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
[URL=http://www.speedtest.net][/URL]
Нешто подобро.Синокја у 0.10 часот,у 24 часот 10 минути поминуење:baeh: ја пуштив да се симиња првата сезона од Supernatural(7,6 Gb),кога се разбудив симната беше.Ке летнат 100 гига ко од шала,мора да купувам поголем хард:toe:

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
И кај мене доцна навечер скоро ниту една страна не се отвараше али еве сега е подобро

Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
za onie so do sega ja nemaat dobieno brzinata nova da im kazam deka treba da go isklucat od struja modemot i poftorno da go uklucat taka jas napraviv sega i vednas se promeni brzinata

Х

Ханзо

Гостин
za onie so do sega ja nemaat dobieno brzinata nova da im kazam deka treba da go isklucat od struja modemot i poftorno da go uklucat taka jas napraviv sega i vednas se promeni brzinata
Ќе добијам повеќе трансфер ако го оставам да се олади? :pos:

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.954
Поени од реакции
2.228
Абе нека дадат и 20 Mbps џабе е кога ова на се личи само на интернет не личи. Абе резили е ова. Еден момент има, друг нема, трет не оди никако... Само нешто проблеми имаат... Како иде се побетар е интернетот и се полоша е услугата... Се у рикверц упм..

P

Princ

Гостин
Не е џабе... досега имаше проблеми бидејќи ја обновуваа мрежата цела, а тоа богами ич не е лошо. Овие 2-3 дена не е воопшто кај нив проблемот. Се има заебано линкот со србија и на бекап линкови сега сме поврзани па затоа некогаш не чини нетот. Ќе се среди и тоа ваљда за ден-два па ќе бидеме како нови.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Готово потпишав договор за MAX ADSL 100, зедов и VOIP + 200 денари месечно, разговор со сите адсл корисници неограничено кои имаат VOIP и без да биде вкучен компјутерот.

Инаку за сите заинтересирани во ценовник видов интересна понуда.

Флит MaxADSL 2- 1536/256kbs
Флит MaxADSL 10- 3072/512kbs
Флит MaxADSL 100 - 4096/512kbs

Немаше цена уште за флат.

king24

Pirat
Член од
8 ноември 2007
Мислења
147
Поени од реакции
2
Десет пати направив и пак ништо барем ќе им платам пола од цената доколку не ми покачат до утре.

Член од
2 јуни 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Десет пати направив и пак ништо барем ќе им платам пола од цената доколку не ми покачат до утре.
I kaj mene 10 pati i nisto nema... Ke idam posle vo dukan kaj niv ili ke zvonam na telefonot... :(

Kajgana Shop

На врв Bottom