Не е само горче и карпош цела македонија има проблем , бтв и кај мене дава тапа резултати , а ако се јавиш ке ти кажат дека нема никаков проблем....:uvo: пробај даунлодирај од некоја странска стр. ке ти симиња со 50кбпс, а од идивиди си иде нормално со 440кпбс и уше нешто спидтест.нет дава катастрофа резултат а иди на спидтестот на он нет ти дава дека имаш 4 мб .....втф ис гоинг он.....
Ако е така како што викаш значи дека надворешните линкови им се цркнати..Не е само горче и карпош цела македонија има проблем , бтв и кај мене дава тапа резултати , а ако се јавиш ке ти кажат дека нема никаков проблем....:uvo: пробај даунлодирај од некоја странска стр. ке ти симиња со 50кбпс, а од идивиди си иде нормално со 440кпбс и уше нешто спидтест.нет дава катастрофа резултат а иди на спидтестот на он нет ти дава дека имаш 4 мб .....втф ис гоинг он.....
Топ. Баш ме интересираат спецификации за VOIP-ов.
Да по се изгледа тоа ке да е ,али ова веке преку к"р два месеца топ нема гајле али затоа третиот цркаат линкови , варира брзината итн итн еден асален интернет да се немало.Ова гарант ке трае една недела додека да ги средат кај сите брзините па после ај да се надеваме дека ке биде боље......:kesa:Ако е така како што викаш значи дека надворешните линкови им се цркнати..
така да, што продаваат тоа купувам +/-Last Result:
Download Speed: 3718 kbps (464.8 KB/sec ) Upload Speed: 412 kbps (51.5 KB/sec )
Совет: рестартирај го модемот, а ако тоа не ти зголеми брзина јави се во т-хоме 0800 12345 и нека ти пуштат (може да не ти е на линијата пуштено) :helou:Ја уште чекам да ми ја покачат брзината...