MasteR_#0
Addict
- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 3.154
- Поени од реакции
- 879
Никад не наплаќале за оване се заблагодарувајте многу да не ви се заблагодарат па они после на сметката
Никад не наплаќале за оване се заблагодарувајте многу да не ви се заблагодарат па они после на сметката
Како може да ти се потроши на 14 кога најмалиот пакет е 30 гигане бе немаше минатиот месец ..ми се потроши на 14 нетот мене
бате 30 гб се ништо за мене ..Како може да ти се потроши на 14 кога најмалиот пакет е 30 гига
знам само пази да не почнат. кај нас се е можно!Никад не наплаќале за ова
И јас сакам да мигрирам, бидејќи страшно ме изнервираа, ама која е алтернативата за 3 Max? Кажете ми Blizoo па самоубиство да направам.Благодарност и до Т-мобиле.. фала ви за се.. и да ви кажам дека во јули конечно ќе раскинам со вас.
Оне или телекабел, меѓутоа ако си се навикнал на квалитетот на сликата и пред се стабилноста на интернетот, тие две работи сигурно нема да ги добиеш од наведените опции...И јас сакам да мигрирам, бидејќи страшно ме изнервираа, ама која е алтернативата за 3 Max? Кажете ми Blizoo па самоубиство да направам.
БлизууИ јас сакам да мигрирам, бидејќи страшно ме изнервираа, ама која е алтернативата за 3 Max? Кажете ми Blizoo па самоубиство да направам.
Е па да, алтернатива во секоја смисла на зборот. Стабилност, квалитет, цена, се по ред.Оне или телекабел, меѓутоа ако си се навикнал на квалитетот на сликата и пред се стабилноста на интернетот, тие две работи сигурно нема да ги добиеш од наведените опции...
За квалитетот на сликата од БООМ ТВ грешиш ,исто и за стабилноста на нетот од ОНЕ сепак секој си има различно искуствоОне или телекабел, меѓутоа ако си се навикнал на квалитетот на сликата и пред се стабилноста на интернетот, тие две работи сигурно нема да ги добиеш од наведените опции...
Година време имав бумтв и знам каков е квалитетот на сликата, друго, при силен ветер, грмежи и слично, сликата сецка понекогаш и воопшто немаше слика на некои канали. Реално, макств е дека дека подобра опција.За квалитетот на сликата од БООМ ТВ грешиш ,исто и за стабилноста на нетот од ОНЕ сепак секој си има различно искуство
Fala drugarВлези во рутерот, па иди settings -> system, па барај ресет опција од лева страна ако ја немаш иди на експерт сетингс. После ќе ја имаш сигурно.
--- надополнето: 19 февруари 2012 во 05:10 ---
Влези во рутерот, па иди settings -> system, па барај ресет опција од лева страна ако ја немаш иди на експерт сетингс. После ќе ја имаш сигурно.
Кај мене лета жиците бакарни ќе ги стопамАјдееее, имавте ли проблем телекомци синоќа со интернетов? Никогаш до сега не ми се случило да ме зеза само сурфањето, уплоад/даунлоад идеше супер на уторент ама отварање страни никако, цело време сервер ерор. Дали нешто телеком менува, гледам сега и ОНЕ од сабајле немаат.
И јас имам 30гб трансфер, а моментално имам потрошено..