Иди таму едно 10 дена пер да заврши договорот иначе сами ќе ти го продолжат на уште една годинаDogovorot mi zavrshuva na 03.03 i ne sakam da go prodolzhuvam. Treba da se javam pred zavrshuvanjeto ili koga ke zavrshi ke go prekinat sami?
Јас симнав преку 100филма и уште лета, на близоооШто се дешава со нетов бе ?
Симнав 3 филма и 2 игри и уште си лета
Можно е без да знае АЕК, телеком да пушта на сите 600гбШто се дешава со нетов бе ?
Симнав 3 филма и 2 игри и уште си лета
Близу си е близу,ама ме чуди мене ова макс адсл-ов.Јас симнав преку 100филма и уште лета, на близооо
Ако пушта,нека пушта,таман до средина на март ќе ги секнам и ќе се префрлам на близуМожно е без да знае АЕК, телеком да пушта на сите 600гб
И мене ми истекува договор на 2 март, ми кажаа на 25ти да одам и да најавам раскинување. После 5 дена ќе дојделе да си ја земат опремата.
Потроши на т - хоме 400 гб па ќе видиш дали нема да доплатиш. Ќе те изгорат.Една од поубавите работи на t-home е што не се доплаќа сообраќајот за разлика од ONE иако реално и 400GB сега се надминливи не се недостижни.
Кој може да си дозволи нека седи на t-home нормално ако е задоволен кој не нека бара друга опција.
Дај доказ дека е тоа така, вака рекла казала муабет јокПотроши на т - хоме 400 гб па ќе видиш дали нема да доплатиш. Ќе те изгорат.
Не треси не се наплаќа за надминат лимит.Потроши на т - хоме 400 гб па ќе видиш дали нема да доплатиш. Ќе те изгорат.