Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.079
Поени од реакции
1.345
Ве информираме дека, поради модернизацијата на телефонската мрежа на Македонски Телеком, Вие, како интернет корисник на новата платформа,
добивате неограничен интернет пристап во времетраење од 3 месеци

.

Секси!
Нова платформа?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Е да... јас 15 дена сум на т-хоме :icon_lol: Колку врие сега некој ... вика овој копук 15 дена а јас цел живот :pos:
implying we know who you are and we care.

Каква глупост е ова со тестирање нова платформа, нека пуштат неограничен цело време не вакви глупости...

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.079
Поени од реакции
1.345
implying we know who you are and we care.

Каква глупост е ова со тестирање нова платформа, нека пуштат неограничен цело време не вакви глупости...
Така прават за да ја истестираат таа нова платформа и да ги отстраната евентуалните фалинки за да биде релеабилна платформа.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Ве информираме дека, поради модернизацијата на телефонската мрежа на Македонски Телеком, Вие, како интернет корисник на новата платформа,
добивате неограничен интернет пристап во времетраење од 3 месеци

.

Секси!
Исто и мене ми се јавија дома. ;)

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Nice, 3 месеци неограничен нет. И замислете пуштат нови пакети од февруари :)
Уствари чекај, кај мене ништо не пиушува, ова важи за сите пакети или само за тие од 250GB?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.079
Поени од реакции
1.345
Уствари чекај, кај мене ништо не пиушува, ова важи за сите пакети или само за тие од 250GB?
Кој вика дека од Февруари ќе има нови пакети?Има некаде известување?

Член од
2 мај 2009
Мислења
276
Поени од реакции
170
Пријатели, има нови пакети на сајтот на Кејблтел. Сите пакети се со неограничен трансфер и се разликуваат само по брзината. Понудените брзини се од по 10, 20 и 50 мегабита во секунда. Претходната промоција 10/500 ја очекував, ама ова е нешто сосема друго. Прв оператор кој нуди flat rate на домашни корисници. Алал да им е. Утре ќе одам да се распрашам за условите за префрлање...
Ова е прилично големо раздвижување на Интернет пазарот во Македонија. На потег се другите оператори.
Еве, што ти се вика конкуренција. Мило ми е што и другите оператори го следат примерот на Кејблтел и пуштаат flat rate пакети за домашни корисници. И јас се надевам дека Телеком ќе ги пуштат пакетиве за сите корисници (не само за оние кои се на новата платформа) и за стално (а не само за 3 месеци), како би биле фер спрема сите нивни корисници. Следни се ОНЕ и Телекабел!

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.079
Поени од реакции
1.345
Еве, што ти се вика конкуренција. Мило ми е што и другите оператори го следат примерот на Кејблтел и пуштаат flat rate пакети за домашни корисници. И јас се надевам дека Телеком ќе ги пуштат пакетиве за сите корисници (не само за оние кои се на новата платформа) и за стално (а не само за 3 месеци), како би биле фер спрема сите нивни корисници. Следни се ОНЕ и Телекабел!
T-Home да пушти неограничени пакети од 30 на неограничено е исто како некој да ми каже дека Мајкл Џексон е жив и пазари во Беверли Хилс

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Кој вика дека од Февруари ќе има нови пакети?Има некаде известување?
Прочитај го уште еднаш убаво постот :)
А да, и кои се тие корисници на новата платформа, само тие во Центар и Кисела Вода, Тетово/Велес/Гевгелија каде што рекоа дека најпрво на тие места ќе ја поставуваат новата опрема или за сите ова важи?

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Аман бе човек само онака реков, може да изненадат, никаде не реков дека јавно објавиле нешто.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.731
Поени од реакции
27.718
Ја колку шо прочитав на сметката пред еден месец пишуеше дека ќе треба некој нов уред да ти донесат за ова :O
Не планирам да експериментирам, 250гб месечно доволни ми се.

Kajgana Shop

На врв Bottom