A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Се среди сеа колку толку, не е лошо :)

Шо се среди, една песна да ја објавам на фејсбук чекам цела минута...

Веќе три дена во Велес не функционираат картичките кај корисниците кои имаат во претплата втор дигитален ресивер.
Наводно до утре ќе го решеле проблемот.

дали има некој што бил на пакетотот 8/80, да премине на сегашниот пакет 10/500, другарми бил не му дозволиле да се префрли на новата понуда што е,.

дали има некој што бил на пакетотот 8/80, да премине на сегашниот пакет 10/500, другарми бил не му дозволиле да се префрли на новата понуда што е,.

Јас.

Во првата филијала не сакаа да ме префрлат и ми бараа да земам претплата од 24 месеца (имав на 12), се изнервирав и отидов во друга филијала каде ми се падна разбрана службеничка и немаше никаков проблем да се префрлам со тоа што потпишав нов договор на 12 месеци што ми беше ок.

Пријатели, има нови пакети на сајтот на Кејблтел. Сите пакети се со неограничен трансфер и се разликуваат само по брзината. Понудените брзини се од по 10, 20 и 50 мегабита во секунда. Претходната промоција 10/500 ја очекував, ама ова е нешто сосема друго. Прв оператор кој нуди flat rate на домашни корисници. Алал да им е. Утре ќе одам да се распрашам за условите за префрлање...

Пријатели, има нови пакети на сајтот на Кејблтел. Сите пакети се со неограничен трансфер и се разликуваат само по брзината. Понудените брзини се од по 10, 20 и 50 мегабита во секунда. Претходната промоција 10/500 ја очекував, ама ова е нешто сосема друго. Прв оператор кој нуди flat rate на домашни корисници. Алал да им е. Утре ќе одам да се распрашам за условите за префрлање...

Бравос..барем постои 1 оператор што цени корисници :)

Пакетиве се бомба, одвај чекам да ми заврши договоров со т-лопови и одма се префрлам

Пакетиве се бомба, одвај чекам да ми заврши договоров со т-лопови и одма се префрлам
Јас уште 1 месец сум кај лоповиве и после се префрлам кај овие. 500GB за 1000 денари, а ваму за 1800 само 30GB.

1800 den neogranicen 50mb bre bre, svaka im cast, nemam komentar.

Има некој информации за тие што имавме 500 GB Triple Play пакет како може да се префрлиме на новите пакети и дали треба да се продолжува договор итн...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom