- Член од
- 21 ноември 2005
- Мислења
- 5.215
- Поени од реакции
- 939
Денес па фала богу и не работи страницата за проверка.
Јави им се на Инфоцентар, ќе видиш како моментално ќе ја уклучат.ОК, не баш моментално.Минатиот месец така беше кај мене, 8 минути чекав да ми уклучат оператор и само шо му го слушнав гласот се уклучи и страницата (свесни се зошто ги бараме), инаку покажуваше само бела боја.Денес па фала богу и не работи страницата за проверка.
фала ти, како и да е сигурно имам надминато бидејќи вчера околу 00:00 часот имав направено 59,5 GB (а на 60 сум) и како што гледам брзината ми е истаЈави им се на Инфоцентар, ќе видиш како моментално ќе ја уклучат.ОК, не баш моментално.Минатиот месец така беше кај мене, 8 минути чекав да ми уклучат оператор и само шо му го слушнав гласот се уклучи и страницата (свесни се зошто ги бараме), инаку покажуваше само бела боја.
И кај мене е поминат 10-12 дена лимитот и брзината е иста.Да не залажат малкуфала ти, како и да е сигурно имам надминато бидејќи вчера околу 00:00 часот имав направено 59,5 GB (а на 60 сум) и како што гледам брзината ми е иста
wtf?!?! каде го виде ова???Ве информираме дека, поради модернизацијата на телефонската мрежа на Македонски Телеком, Вие, како интернет корисник на новата платформа,
добивате неограничен интернет пристап во времетраење од 3 месеци
.
Почнувајќи од 31.10.2011 заклучно со 31.01.2012 ќе имате неограничен месечен интернет сообраќај во рамките на пакетот кој го користите.
))
Кај ти пишит така?Ве информираме дека, поради модернизацијата на телефонската мрежа на Македонски Телеком, Вие, како интернет корисник на новата платформа,
добивате неограничен интернет пристап во времетраење од 3 месеци
.
Секси!
Кај што проверуваш колку трансфер имаш направено !Кај ти пишит така?