- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
кај можам да проверам адсл 60 гига иамам нет но усер наме и пасс нема со мах тв дали има помош?
вклучуваш телевизор вклучуваш медиа приемникоткај можам да проверам адсл 60 гига иамам нет но усер наме и пасс нема со мах тв дали има помош?
све е штиклирано, пробав и со Clear Recent History....А проба ли тоа Clear Recent History?
Исто така види дали ти е Tools>Options>Content->Load Images Auto и Enable Java Script штиклирано.
fala ) druzeвклучуваш телевизор вклучуваш медиа приемникот
стикаш menu на далечинското од медиа приемникот
идеш 4 пати десно до мој телеком
2 пати доле до моја сметка
1 десно, maxadsl
и тука сме
Останува уште да провериш со друг прелистувач, за OS може а и не мора друг, со друг компјутер, но и од друго место, а може и од друг провајдер.све е штиклирано, пробав и со Clear Recent History....
пробав и од друг компјутер едноставно нејќе, како да не постои мојот акаунт...
а тој е тој и таа е лозинката на договорот... од таму викаат дека све е у ред, ама ете очигледно не е....
извинете ве малтретирам со денови за ова...
не зимај боље :/Сакам да земам компијутер
Немој, подобро заштеди на страна пари и купи си што ти треба, така нема да имаш камати и слично.Не е за овде прашањево ама ај да прашам можи некој ќе ми каже.. Сакам да земам компијутер од Т-Хоме и има опција да се плати на 3 рати на телефонска сметка, па ме интересира дали некој знае дали мора да се плати на првите 3 рати од телефонската сметка или може една рата сега, дугата рата за 2 месеци и третата рата за уште 2 месеци?
Без пари нема да ти дадат сигурно Ако немаш другар да ти направи мрежен patch кабел , еве ти во анхоч што имаат по должини, па види ти колкав кабел ти треба:Сакам да го преместам компијутеров и не ми стига кабел.. Или кабелот од телефон до сплитер треба да го менвам или од сплитеров до модемов.. Да се обратам во салоните на Т-Home ќе ми дадат кабел?