Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
12345 вртам од мобилен и вика 1 за кредит, 2 за дополнителни услуги и 3 за да се поврзам со контакт центарот.
HAHAHA LOL HAHA ne sum se iznasmeal vaka odamna, abe da ne si vrtel na HOT LINE? svrti na 080012345.. 1 ti e za plavusa 2 ti e za crnka 3 ti e za crnec

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Е добро де се збунил дечкото сеа не го зезајте не бидете такви

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Луѓе да не знае некој зошто морам секогаш Manual DNS да пишам за да се конектирам на интернет (Wireless) ? Ме нервира, не можам преку мобилниот да се конектирам на интернет нема DNS сетинзи. Рутерот е Thompson TG782 .

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Катастрофа е нетов од први па навака :( На секои 10тина мин паѓа по еднаш. Им се јавив не бил проблемот до нив ај рестартираа и сега не паѓа на 10мин... на 15мин паѓа :(
Имаа проблеми сега е средено

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Знае некој што ќе биде ова Дополнување на кредит ? Кога го кликам грешка излегува...

Uploaded with ImageShack.us

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Знае некој што ќе биде ова Дополнување на кредит ? Кога го кликам грешка излегува...

Uploaded with ImageShack.us
Да дополниш кредит на припејд број, па парите што си ги дополнил ќе ти стигнат во месечната сметка изгледа.

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Да да, гледам дека веќе е функционално ама и онака дополнувам ваучери одамна, не ми треба ова без никаков ќар :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.487
Не е можно еј, отварам сега да проверам колку имам потрошено, гледам 21 гига, што во никој случај не е можно. 100% сум сигурен дека имам потрошено околу 7-8, преку сила 10 гига. Дали ова сега што ги покачија пакетива па почнаа гомна да јадат уште вториот месец ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не е можно еј, отварам сега да проверам колку имам потрошено, гледам 21 гига, што во никој случај не е можно. 100% сум сигурен дека имам потрошено околу 7-8, преку сила 10 гига. Дали ова сега што ги покачија пакетива па почнаа гомна да јадат уште вториот месец ?
... или па ти краде некој.... или некој си седнал на РС по дома па симнувал, гледал клипчиња, или си остаил симнат торент да прави Upload.... све може.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.487
... или па ти краде некој.... или некој си седнал на РС по дома па симнувал, гледал клипчиња, или си остаил симнат торент да прави Upload.... све може.
Да беше можно нешто од ова, немаше да се жалам вака. На модем сум, а дома освен јас никој друг не ни седнува на компјутер, т.е не ни знае да прави нешто на него. :) Не е можно во никој случај да имам 21 гига потрошено.

С

Спенсер

Гостин
Да беше можно нешто од ова, немаше да се жалам вака. На модем сум, а дома освен јас никој друг не ни седнува на компјутер, т.е не ни знае да прави нешто на него. :) Не е можно во никој случај да имам 21 гига потрошено.
И јас викав вака,додека не си инсталирав НЕТ лимитер... :)

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Да бе комшијата ти краде или од t-home, здосадија веќе овие приказни...

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ха на сие им кажуваат дека комшијата ти краде :)

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Зошто никој во своите калкулации за потрошувачка не го зема Youtube на пример како најголем цицач на проток? Па еден видео спот тежи околу 10МБ во просек ... а да не правиме муабет дека како ни растат брзините сите рипаме на повисока резолуција ... па така може и накај 50МБ да отидеме за да изгледаме еден убав квалитетен спот. Па истиот ако го повториме за и другите да го видат ... уф уф уф. Квалитетни клипови на Youtube да, ама само ако истите ги симињате локално.

Kajgana Shop

На врв Bottom