Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.740
- Поени од реакции
- 27.733
HAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHHAHAHA12345 вртам од мобилен и вика 1 за кредит, 2 за дополнителни услуги и 3 за да се поврзам со контакт центарот.
OH GAWD
HAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHHAHAHA12345 вртам од мобилен и вика 1 за кредит, 2 за дополнителни услуги и 3 за да се поврзам со контакт центарот.
немој да читаш наназад неколку страниСамо кај мене на YouTube споро се симнуваат клиповите или од T-home имаат некој проблем?
упс.. и кај мене е црна позадината... до нив ќе да е проблемотнемој да читаш наназад неколку страни
патем, само мене ми е ваква позадината на мој телеком?
И кај мене е катастрофа брзината од 1ви овој месец. Не знам до што ќе да е.Зошто интернетот ми донлоадира со 160 кб/с а нов месец... немам ни 1 гб симнато.?
За да видиш која брзина ја добиваш од Телеком, кажи ми го рутерот што го користиш.Од први април до сега интернетов е ептен тапа. Од 8 мб што ги добивам, а 10 се предвидени, сега едвај 4 мб добивам даунлоад. Има ли друг некој проблеми со брзинава?
TP-LINKЗа да видиш која брзина ја добиваш од Телеком, кажи ми го рутерот што го користиш.
Кога отвараш повеќе табови многу споро ти иде нетот ? Се јавив им го кажав ова и ми викаат до Мозилата ти е,а пред 1 недела ја симнав 4ката. После ќе пробам со хромот ама не верувам дека е до мозилата и ќе пишамДали некого го има зезано рутерот со конекцијата кога спушта торенти или кога отвора повеќе табови за краток временски период? Ако имал некој таков проблем и нашол решение нека се јави
Со хром, со мозила, па дури и со ИЕ исто е прво споро иде, па ме дисконектира и едно 20 минути немам интернет. Истото се случува кога имам повеќе од два торенти пуштено.Кога отвараш повеќе табови многу споро ти иде нетот ? Се јавив им го кажав ова и ми викаат до Мозилата ти е,а пред 1 недела ја симнав 4ката. После ќе пробам со хромот ама не верувам дека е до мозилата и ќе пишам