Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.745
- Поени од реакции
- 27.745
епа ќе им се јавам кај и да е, да видам што е работава.И кај мене е на 12.
епа ќе им се јавам кај и да е, да видам што е работава.И кај мене е на 12.
Cel den e taka, edna strana, prvo cannot find....., pa posle nekoe vreme ke ja otvori, navodno nekoi linkovi, globalno, taka mi rekoa na support-ot. Tuku i brzinava mi e 1.3mb download od vcera, kako kaj vas?Ај па пренеси зашто и мене ме зеза![]()
Пробавте да ги смените DNS серверите?
Користете си ги тие на Google (8.8.8.8 и 8.8.4.4), и нема да имате проблеми.
Незнам што да ти кажам, се надевам ќе ми веруваш и нема да ми бараш скриншот дека е на 12се јавив и дечкото убедливо вика дека интернетот се рестартира на 6 саати за мењање на ип адреса... му спомнав дека другари викаат на 12 им се рестартира али пак ми повтори, на 6 се рестартира
го прашав, а беше на 12 така? рече да.
кога го сменија го прашав, вика сеа пред некое време
и се разбира ми го спомна фактот дека може да си доплатам за статична ип адреса.
мислам не, јави се за секој случајТатко ми беше во еден од салоните на телекоњ, да го обнови договорот, односно да "мигрира" на новиот Call & Surf: Comfort+. Пред малку се врати со анекс договорот и барањето, на кое што пишува, меѓу другото:
"Опремата HGW (Home Gateway) е во сопственост на Македонски Телеком АД - Скопје".
Не му дале такво нешто. Имам Thompson Speedtouch 780 дома.
Дали треба да се јавам, за да ми го сменат, или?
nope, не ти верувам.Незнам што да ти кажам, се надевам ќе ми веруваш и нема да ми бараш скриншот дека е на 12![]()