- Член од
- 10 јануари 2011
- Мислења
- 124
- Поени од реакции
- 3
Не сум се збунил туку го има тој линк на претходните страни, али кој да чита...се збунил дечкото де
не, го нема тој линк туку има сличен со истата содржинаНе сум се збунил туку го има тој линк на претходните страни, али кој да чита...
:zid::zid: кај мене ова на хром го прави... и на сите останати броузери... шо му е,незнамПоследниве неколку дена често ми се случува кога пробам да отворам некоја страна да добијам порака:
Oops! Firefox could not find (името на страната)
Преска и со форумов на кајгана ми се случи истото. :nesvest:
Му се случува не некој друг ова?
Се си работи безпрекорно, торенти, портови, излезни, влезни.... За меракКако ви е интермецот? Размислувам да се префрлам од Телекабел, помала сметка би имал со Call & Surf Comfort +.
Да не има некои проблеми со отворање портови на опремата што ја даваат? Steam, торенти работат без проблем?
nema nikakov problem so t-home,, ali so telekabel imas mnooooguuu golem problemКако ви е интермецот? Размислувам да се префрлам од Телекабел, помала сметка би имал со Call & Surf Comfort +.
Да не има некои проблеми со отворање портови на опремата што ја даваат? Steam, торенти работат без проблем?