ficdogg
221b
- Член од
- 29 септември 2008
- Мислења
- 1.105
- Поени од реакции
- 699
Реконект прави на секои 12 саата....
1. прави reconnect на секои 6 саати (што не е случај со он нет, adsl 2)
...
Реконект прави на секои 12 саата....
1. прави reconnect на секои 6 саати (што не е случај со он нет, adsl 2)
...
Види, Телекабел кај мене е супер.. имам и стабилен, и брз интернет.nema nikakov problem so t-home,, ali so telekabel imas mnooooguuu golem problem
На T-Home имаш договор, на Телекабел немашВиди, Телекабел кај мене е супер.. имам и стабилен, и брз интернет.
![]()
Ама ако T-Home нудат пакет со горе-долу иста брзина (+ телефон) за некоја стотка помалце од мојата сегашна вкупна сметка, барем да се распрашам![]()
Thus, my original question.. нејќам да потпишам договор за да заштедам 200-500 денари месечно, за после цела година да се пцујамНа T-Home имаш договор, на Телекабел немаш![]()
Има варијанта со договор од месец за месец т.е. "неопределено време" со нешто повосока цена.Thus, my original question.. нејќам да потпишам договор за да заштедам 200-500 денари месечно, за после цела година да се пцујам![]()
Thus, my original question.. нејќам да потпишам договор за да заштедам 200-500 денари месечно, за после цела година да се пцујам![]()
Чудно, да не ти е од модемот, кај мене на МаксАДСЛ со обичен модем прави реконект на 12 саата.кај мене на 6 праи
Na koja adresa se proveruva ova?кај мене на 6 праи
![]()
тоа се проверува кога ќе влезеш во рутерNa koja adresa se proveruva ova?
И кај мене е на 12.тоа се проверува кога ќе влезеш во рутер
зависи што рутер имаш... ако е speedport, идеш фајрфокс/хром и пишуваш http://speedport.ip
стискаш лево, event log и тоа е тоа
Брат ми е на тхоме и го имаше сабајлево истиот проблем, се јави му кажале ИП и ДНС нешо нови бројки и фураИмам еден куп страни што не ми отвара или ми ги отвара кога-како, сеа нема да сака, за пола сааат ќе ја отвори. Се јавив тој келешот ми кажа дека сум имал тројанци. Знам дека и други го имале проблемов ама само по себе си поминало.
Кажете дали некој од овде го имал проблемов и како го решил и да му вртам пак да се пичкарам, или да форматирам...