Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
кај мене на 6 праи

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Прв пат откако имам АДСЛ брзината ми е повеќе од 400 кб/сек :pos:
сеа ми се качи на 600 кб/сек
Еден другар ми кажуваше дека има исти нет но со рутер му оди брзината со 600,демек со мојот модем неможело повеќе од 400...

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
nema nikakov problem so t-home,, ali so telekabel imas mnooooguuu golem problem
Види, Телекабел кај мене е супер.. имам и стабилен, и брз интернет.

Ама ако T-Home нудат пакет со горе-долу иста брзина (+ телефон) за некоја стотка помалце од мојата сегашна вкупна сметка, барем да се распрашам :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Види, Телекабел кај мене е супер.. имам и стабилен, и брз интернет.

Ама ако T-Home нудат пакет со горе-долу иста брзина (+ телефон) за некоја стотка помалце од мојата сегашна вкупна сметка, барем да се распрашам :)
На T-Home имаш договор, на Телекабел немаш :)

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.505
Thus, my original question.. нејќам да потпишам договор за да заштедам 200-500 денари месечно, за после цела година да се пцујам :)
Има варијанта со договор од месец за месец т.е. "неопределено време" со нешто повосока цена.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Thus, my original question.. нејќам да потпишам договор за да заштедам 200-500 денари месечно, за после цела година да се пцујам :)

Јас би го дал левиот тестис за да се отарасам од овие, ама немам алтернатива. А ти веќе користиш алтернатива. Be careful. :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.022
Поени од реакции
51.279
Имам еден куп страни што не ми отвара или ми ги отвара кога-како, сеа нема да сака, за пола сааат ќе ја отвори. Се јавив тој келешот ми кажа дека сум имал тројанци. Знам дека и други го имале проблемов ама само по себе си поминало.
Кажете дали некој од овде го имал проблемов и како го решил и да му вртам пак да се пичкарам, или да форматирам...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Имам еден куп страни што не ми отвара или ми ги отвара кога-како, сеа нема да сака, за пола сааат ќе ја отвори. Се јавив тој келешот ми кажа дека сум имал тројанци. Знам дека и други го имале проблемов ама само по себе си поминало.
Кажете дали некој од овде го имал проблемов и како го решил и да му вртам пак да се пичкарам, или да форматирам...
Брат ми е на тхоме и го имаше сабајлево истиот проблем, се јави му кажале ИП и ДНС нешо нови бројки и фура

Kajgana Shop

На врв Bottom