Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
нешо не ја разбирам репликава...

101.jpg

На Замунда ми симнува со максимум 200 кб а на други сајтови све нормално си даунлоадира
Кој кур им е на овие телеком намерно што намалуваат брзина на торентсајтови :tapp::tapp::tapp:

Не сум се збунил туку го има тој линк на претходните страни, али кој да чита...
не, го нема тој линк туку има сличен со истата содржина

али тоа не го оправдува твоето бесцелно мислење со празен текст и цитат

ах грешка се извинувам, поради некоја причина не ми се појавуваше сликата што ја имаш ставено

го качиле лимитот конечно нешто убаво ! :)

Не паѓа веќе на 64/64, од сега ќе паѓа на 256 / 256 Kbps (download/upload) после надминување на сообраќајот.

Малку се свеснале овие изгледа, бар ќе може страни да се отвараат.

Последниве неколку дена често ми се случува кога пробам да отворам некоја страна да добијам порака:
Oops! Firefox could not find (името на страната)

Преска и со форумов на кајгана ми се случи истото. :nesvest:
Му се случува не некој друг ова?

Последниве неколку дена често ми се случува кога пробам да отворам некоја страна да добијам порака:
Oops! Firefox could not find (името на страната)

Преска и со форумов на кајгана ми се случи истото. :nesvest:
Му се случува не некој друг ова?

:zid::zid: кај мене ова на хром го прави... и на сите останати броузери... шо му е,незнам :)

се збркаа нешто од т-хоме деновиве, уште не се средени...

Како ви е интермецот? Размислувам да се префрлам од Телекабел, помала сметка би имал со Call & Surf Comfort +.

Да не има некои проблеми со отворање портови на опремата што ја даваат? Steam, торенти работат без проблем?

Како ви е интермецот? Размислувам да се префрлам од Телекабел, помала сметка би имал со Call & Surf Comfort +.

Да не има некои проблеми со отворање портови на опремата што ја даваат? Steam, торенти работат без проблем?

Се си работи безпрекорно, торенти, портови, излезни, влезни.... За мерак :)

nema nikakov problem so t-home,, ali so telekabel imas mnooooguuu golem problem

2 работи што не сум задоволен од нетот на t-home се

1. прави reconnect на секои 6 саати (што не е случај со он нет, adsl 2)
2. коа имав само нет брзината си беше 8мбпс, коа стаив и maxtv падна на 5.5/6мбпс а викаат дека од таму ми пуштаат 11мбпс(8 за нет, 3 за maxtv) и коа им се јавив рекоа толку ми подржувала линијата.. и џабе е и премиум да сум купувал

исто така што имаше проблеми со замунда недела дена, али се среди тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom