Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Планираат овие да ги зголемат пакетите?
Се заебаваш нешто? Прочитај ги последниве 15 страни..

Еве што пишува на сајтот во случај да не префрлаат автоматски:

T-Home напиша:
- Корисниците кои склучиле договор во март 2010 година или подоцна, автоматски ќе добијат зголемување на вклучениот сообраќај.

- Корисниците кои склучиле договор пред 1 март 2010 година, а кои сакаат да ги користат карактеристиките на објавениот пакет ќе треба да мигрираат во еден од нашите продажни салони или преку Контакт центарот на телефонскиот број 171.

krume1995

Гејмер
Член од
2 декември 2008
Мислења
308
Поени од реакции
13
еве како е кај мене, пакет 15 гига 3мах (сега 30.)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
@*phoenix*

хаха планираат само вака усно, писмено нигде не пушува колку што како ке биде покачено
ко да треба многу работа да се едитира сајтот...

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Се заебаваш нешто? Прочитај ги последниве 15 страни..

Не ни претпоставував дека имаат најави за зголемување на пакетите.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
@*phoenix*

хаха планираат само вака усно, писмено нигде не пушува колку што како ке биде покачено
ко да треба многу работа да се едитира сајтот...
Пишува, само треба некој да прочита..

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
- Корисниците кои склучиле договор во март 2010 година или подоцна, автоматски ќе добијат зголемување на вклучениот сообраќај.

- Корисниците кои склучиле договор пред 1 март 2010 година, а кои сакаат да ги користат карактеристиките на објавениот пакет ќе треба да мигрираат во еден од нашите продажни салони или преку Контакт центарот на телефонскиот број 171.

Aбе јас потпишав договор Февруари,2011 и денес прашав ... да, активиран ми е новиот лимит.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Aбе јас потпишав договор Февруари,2011 и денес прашав ... да, активиран ми е новиот лимит.
Пишува таму 1 март 2010 година.. значи, на пример сите што претходно имале 15GB сега ќе имаат 30GB, а тие со лимит од 10GB ќе треба да се јават и да го продолжат договорот за да им биде зголемен лимитот.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Планираат овие да ги зголемат пакетите?
Navistina ima moron luge , na ovie treba da im se odzeme kompjuterot da im se zabrani sekakov vid na sloboda da se pratat na goli otok, citam ovde za interentot i nemozam da se iznacudam, samo cinizam citam,(lele ne mi se veruva,, navistina ke zgolemat,, planiraat ovie da zgolemat,,)predlagam na administratorot da im udri ban na ovie lica. Navistina nemozam da gi podnesam.

Kajgana e sranje

Македонија Шампион
Член од
9 април 2010
Мислења
225
Поени од реакции
64
Navistina ima moron luge , na ovie treba da im se odzeme kompjuterot da im se zabrani sekakov vid na sloboda da se pratat na goli otok, citam ovde za interentot i nemozam da se iznacudam, samo cinizam citam,(lele ne mi se veruva,, navistina ke zgolemat,, planiraat ovie da zgolemat,,)predlagam na administratorot da im udri ban na ovie lica. Navistina nemozam da gi podnesam.
додека телекомот не објавне на нивниот сајт ништо не се знае. ништо не е сигурно кога се они у питање.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Веќе е апдејтувана страната на Т-Хоум.....

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Имам автоматски продолжен договор од 3 октомври 2010 (инаку од 2007 ми е почнат) па би сакал да ве замолам да ми го објасните долниов текст од т-хоум, да не се јавувам таму да се изнервирам:

" Корисниците кои склучиле договор пред 1 март 2010 година, а кои сакаат да ги користат карактеристиките на објавениот пакет ќе треба да мигрираат во еден од нашите продажни салони или преку Контакт центарот на телефонскиот број 171."

ова значи дека сите што имаат договор по 1 март 2010 им е автоматски зголемен лимитот, а на мене не, и дали ако сега се јавам на 171 ќе ми го сменат пак договорот со датум од 03.03.2011 до 03.03.2012?

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Имам автоматски продолжен договор од 3 октомври 2010 (инаку од 2007 ми е почнат) па би сакал да ве замолам да ми го објасните долниов текст од т-хоум, да не се јавувам таму да се изнервирам:

" Корисниците кои склучиле договор пред 1 март 2010 година, а кои сакаат да ги користат карактеристиките на објавениот пакет ќе треба да мигрираат во еден од нашите продажни салони или преку Контакт центарот на телефонскиот број 171."

ова значи дека сите што имаат договор по 1 март 2010 им е автоматски зголемен лимитот, а на мене не, и дали ако сега се јавам на 171 ќе ми го сменат пак договорот со датум од 03.03.2011 до 03.03.2012?
Би требало да ти е зголемен лимитот автоматски. Ако не е јави им се. И да, ќе ти го продолжат договорот за уште една година.

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Автоматски е зголемен за тие што имаат договори после март 2010. Преска се јавив и ми кажаа дека автоматски ми е дуплиран лимитот, иначе лани во јули го имав продолжено договорот.

Kajgana Shop

На врв Bottom