- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.555
Џабе ти е.Ќе ти рече ако не ти се свиѓа откажи.
Јас имам Call & Surf Comfort и редовно им правам над 50гб трансвер така да тие 5Gb не ми прават голема разлика, плаќам 1900 денари а за тие пари од он нет има дуо екстрим без лимит на трансвер и поголема брзина, чекам да ми истече договорот и одма се префрлам на друг провајдер.Не знам за вас, али јас не сум будала да продолжувам договор за ебани 5 ГБ, свестете се малку од вакви бараби како Т-Хоме, го јадеме цело време, само финти ни прават, кај се видело да се продолжува договор за зголемување сообракај. Па во Гевгелија, Богданци, Стојаково има кабелски за иста цена со сооб. 25 ГБ. Нека се свести народот пошо вакви "големи" копмании само го крадат народот. СРАМОТА
1900 ама со Тв и со фиксен??? незнам,ја порано со тв,фиксен и он нет ми искачаше 2700 месечно вкупно.... сега е 2300...Јас имам Call & Surf Comfort и редовно им правам над 50гб трансвер така да тие 5Gb не ми прават голема разлика, плаќам 1900 денари а за тие пари од он нет има дуо екстрим без лимит на трансвер и поголема брзина, чекам да ми истече договорот и одма се префрлам на друг провајдер.
Во договорот го имаш и јузерот и пасвордот.и сеа од кај да знам кое ми е корисничко име и пасворт???
- се неам преку визардите пуштено на лан од ко стаив рутер и вајрлес и не би ми било потребно...
и како да дознам сеа?
токму тоа го сторив.. не ми беше во употреба уште за макс пакетите...Во договорот го имаш и јузерот и пасвордот.
Ако не, јави им се, кажи им го домашниот или конто бројот од сметката, ќе ти го кажат само јузерот, па после ќе бараш и да ти го ресетираат пасвордот (ќе ти стават Aa11) и после прај си што сакаш.
Не ме нервирај сега и ти:star:А како мозе да проверам колку сум потрошил лимит?:pos2:
imaspeedport w 503v срамота да нема dyndns
ја не гледам тоа днсima
vo setings, internet, permit access
imas tamo dynamic dns, port forwarding i remote admin
e pa aj odi prvo u settings, system, expert mode i selektiraj toa show expert settings pa apply.ја не гледам тоа днс