Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
кај 5 гига,најакиот е за 20 гига зголемен

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Јасно стои на веб страната на t-home дека се зголемени проверете си таму.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
а мора да се продолжи договорот или сите пакети сами ќе се зголемат?

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Мора да се продолжи договорот.

Член од
8 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
Дечки сеа видов дека брзината ми е намалена а имам потрошено 10GB само. Требаше од почетокот на овој месец да се пуштат новите пакети со кои треба да имам 15GB. Пробав да свртам да ги прашам што е работата ама зафатено е цел ден. До сега кога ке зголемеа интернет тоа го правеа автоматски. На пример од 2GB кога зголемија на 10GB тоа автоматски го направија. Сега не е автоматски? Што треба да направам за да се активира? Фала однапред!

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Не е автоматски, читате ли луѓе вие 50 пати имате прашано баш за ова.

Мора да го продолжиш договорот, ако зафатено е на телефон иди дирекно во некој од салоните на тхоме.

Kir4e

OdPrilep Ebago
Член од
1 февруари 2007
Мислења
269
Поени од реакции
5
Dali nekoj ima Problem so ADSL na t-Home .... jas vejke od petokot imam Problem nonstop pajga internetot.. pa dali i na nekoj drug ova mu se slucuva ?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
кажете кај да напраам проверка колку сум изел даунлоуд?

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
кажете кај да напраам проверка колку сум изел даунлоуд?
400 пати минимум е поставено прашањево во изминативе 4900 поста во темава. Нема ништо да ве кошта ако побарате пред да напишете.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.189
Поени од реакции
8.266
400 пати минимум е поставено прашањево во изминативе 4900 поста во темава. Нема ништо да ве кошта ако побарате пред да напишете.

А како мозе да проверам колку сум потрошил лимит?:pos2:

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
Не знам за вас, али јас не сум будала да продолжувам договор за ебани 5 ГБ, свестете се малку од вакви бараби како Т-Хоме, го јадеме цело време, само финти ни прават, кај се видело да се продолжува договор за зголемување сообракај. Па во Гевгелија, Богданци, Стојаково има кабелски за иста цена со сооб. 25 ГБ. Нека се свести народот пошо вакви "големи" копмании само го крадат народот. СРАМОТА

Kajgana Shop

На врв Bottom