Apple
It's good to be good
- Член од
- 11 октомври 2009
- Мислења
- 3.114
- Поени од реакции
- 1.398
Се плаќашеПа отсекогаш си е пуштен
Се плаќашеПа отсекогаш си е пуштен
Се плаќаше
Телекабел нема во градови и општини кај мнозинство живеат албанциНавистина е дно да се фалиш дека си најдобра компанија веќе 20 години, а да немаш целосна покриеност на мрежа во главниот град. Чаир и Шуто Оризари неможат да ги користат услугите на Телекабел... еве пример откако ВИП и Телеком ги исклучија Еуроспорт каналите сериозно планирав да се префрлам на Телекабел, башка поефтино ќе ме фатеше отколку да ги плаќам овие од Телеком... тогаш сфатив дека оваа компанија НЕ ПОСТОИ во Чаир. Тие признанија за најдобар кабелски оператор и супербренд што ги имаат освоено можат слободно да си ги напикаат у шу.ак
Па уште се фалат од 1997 година постоеле...која мизерија мајко мила![]()
Ама тоа не значи дека таму не живеат Македонци, туку само рамковни граџани...Телекабел нема во градови и општини кај мнозинство живеат албанци
Едноставно така е сум прашал луѓе и тоа еАма тоа не значи дека таму не живеат Македонци, туку само рамковни граџани...Да има ТК во Топанско, верувам дека добар дел ќе се префрлеа таму кај нив, ама океј.
I na neotv I na vip se iskliceni kanalite samo sto na neotv gi zamenija so IDJTV fight chanel I pikaboo a na vip ne se zameneti a koja e pricinata sto gi isklucija site operatori toa nzДа не знае некој на кој дигитален канал отиде каналот Мини , некој нов DJ канал има на негово место, и кои се промените кои ги направиле од 01.03 ?
Zosto ???Телекабел ја исклучиле Канал 5.
Убаво направиле, и така каналот е useless.Телекабел ја исклучиле Канал 5.
Завршил договорот, Телекабел им пратиле за да потпишат обновување на договор они не потпишале и Телекабел не чекале кликнале копчето за бришење.Zosto ???
Telekabel momentalno imaat mnogu slaba tv ponuda stranski kanali treba poveke da ima balkanski regionalni sportskiЗавршил договорот, Телекабел им пратиле за да потпишат обновување на договор они не потпишале и Телекабел не чекале кликнале копчето за бришење.