Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

ceasar

надеж, страв и алчност
Член од
2 април 2009
Мислења
1.133
Поени од реакции
574
Скоро сите тие документарни филмови ги имате и на торент :)
Se ima na net po taa logika, ama realno poveke na net se gledaat filmovi i muzika, sigurno nema da cekas nekoj film da go pustat na cinemania ili cinestar, ke go simnes od torrent, ili na digitalkata ima nad 15 moze muzicki kanali, mozele nesto od tamu da skratea a da gi i ostaviea nat geo i wild i 24kitchen, realno vaka kako sto vikam jas ako napravea/napravat ke bea ubedlivo najdobra kablovska plus za tie pari bolje nema ali toa e

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Скоро сите тие документарни филмови ги имате и на торент :)
Остај то што има на нет, ти рекоа се има на нет ако е така. Ама поентата е што сум зафатил одлични документарци без пред тоа да ги знам. Но ете, да речеме и да ги знам, пак е друга финтата.

Си пуштиш NAT GEO WILD, у меѓувреме седиш на нет... почнува некој документарец, и се вртиш низ ТВ и документарецов постепено те заинтресирува... и седнуваш да го гледаш. Па после ако сакаш и симнувај го.

Од кај да знам ја дали тоа што го симнувам ќе ми се свиѓа? А така, не трошиш ни време за симнување, ниту пак време за гледање (ако у случај не ти се свиѓа).

И ме интересира дали проблемот е до АЕК или пак до самиот Телекабел? Ваљда на другиве оператори сеуште стојат... ако ништо друго, барем на дигиталната да ја пуштеа.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Пичка им матер !!!

NatGео ли бе гомна ?!?!? Од толку срање програми баш најинтересната !!

Ебам ви се женско , после ќе серат дека се грижат за корисниците ! Срање нет , срање понуда на Тв , да ви се серам у умрената кабловска !!

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Можеме повеќемина да пратиме меил или да се јавиме, стварно е безвезе ова, која е таа глупава ТЛЦ телевизија која ја ставија место Кујната? :facepalm:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Можеме повеќемина да пратиме меил или да се јавиме, стварно е безвезе ова, која е таа глупава ТЛЦ телевизија која ја ставија место Кујната? :facepalm:
Ја им пишав на мејл, али џабе праќаме изгледа. Ко шо гледам овде и други праќале. Бар да имаа и фејсбук страна, таму ќе можевме и јавно да ги критикуваме.

Нема смисла ова шо се дешава... факт е дека Discovery едно време беше добра (но стана ко МТВ... што беше порано, сиромашна), но во последните години NAT GEO владее од овој тип на програма.

Animal Planet, кој само глупости ги дават :facepalm:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
А таа TLC па на што личи? :facepalm:
Мене ми е најмногу заради 24 Kitchen.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.975
Поени од реакции
8.315
Ја им пишав на мејл, али џабе праќаме изгледа. Ко шо гледам овде и други праќале. Бар да имаа и фејсбук страна, таму ќе можевме и јавно да ги критикуваме.

Нема смисла ова шо се дешава... факт е дека Discovery едно време беше добра (но стана ко МТВ... што беше порано, сиромашна), но во последните години NAT GEO владее од овој тип на програма.

Animal Planet, кој само глупости ги дават :facepalm:
NAT GEO во Декември малку замараја со глупи серијал на документарци за крајот на светот :eek:

глупости си беше документарнив серијал

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
И конечно одговорија на мејлот:

Почитуван г-не ----,
Поради лошата уценувачка политика која ја водат застапниците на овие канали не сме во можност да го продолжиме договорот со нив. Поради тоа на местото на овие канали се пуштени соодветни канали за замена со подобрена содржина (Discovery Channel, Animal Planet и Travel & Living).

Среќни Новогодишни и Божиќни празници,
Ви посакува Телекабел.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
И конечно одговорија на мејлот:

Почитуван г-не ----,
Поради лошата уценувачка политика која ја водат застапниците на овие канали не сме во можност да го продолжиме договорот со нив. Поради тоа на местото на овие канали се пуштени соодветни канали за замена со подобрена содржина (Discovery Channel, Animal Planet и Travel & Living).

Среќни Новогодишни и Божиќни празници,
Ви посакува Телекабел.
Истото образложение го имаа и кога ги исклучија Дискавери каналите, значи постојано се вртат во круг, едни канали исклучуваат па потоа ги враќаат,врска немаат,ниту закони почитуваат ниту договори (n)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.975
Поени од реакции
8.315
Discovery,Nat Geo, Nat Geo Wild , Animal Planet ,Viasat History ,Viasat Explorer, ... се стандард канали кој треба да ги има секоја кабелска,дигитална,сателитска телевизија :)

Jас немам Телекабел нити можам да имам пошо во мојот град нема таков оператор ,ама слична е кај скоро сите оператори ситуацијата.

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Нека ги вратат Fox Life и Fox Crime...тоа беа добри канали. (y)
Инаку, Cinestar TV и Sinestar Action од вчера се со македонски превод, што е добра работа... ама новите Discovery, Animal planet...немаат никаков превод, TLC, српски.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Нека ги вратат Fox Life и Fox Crime...тоа беа добри канали. (y)
Инаку, Cinestar TV и Sinestar Action од вчера се со македонски превод, што е добра работа... ама новите Discovery, Animal planet...немаат никаков превод, TLC, српски.
Е како немаат,Дискавери и Анимал во Штип се со македонски превод

Kajgana Shop

На врв Bottom