Сериозен си дека некој го избегава Лондон како град?Па обично го избегаваат островот, и јужноамериканските цигани пре би ги одбрале Мадрид, Барселона, Париз за живеење отколку Лондон/Манчестер/Ливерпул. (А со оглед на тоа и парите што ги добиваат во другиве тимови.
Во Англија се селеа ради лигата, сега ако сите играат во иста лига без разлика на местото на живеење, кој би сакал да игра во Тотенхем/Челзи, а не во Јуве/Барса/Реал/ПСЖ, и по однос на амбиции, и по однос на плата???
Најново:
УЕФА испратила мејл до сите учесници во Супер Лигата дека ќе им бидат одземени сите титули во Лигата на шампионите.
Во северен Лондон не пристигнал никаков мејл.
* да се нашалиме малку
* немој Факе со каишот
Да бе брат, го видов и го преведов на македонски. Под стрес сум изминативе 24 часа, не може све оригинално да е.
Те поткрепувам со факти демекДа бе брат, го видов и го преведов на македонски. Под стрес сум изминативе 24 часа, не може све оригинално да е.
English learned can be.
Поголеми драматизери и неписмена раја нема нема, значи некое селце да најдиш закопано под Антартик со луѓе кои биле затворени сами едно 83838483838 години и незнаеле за ништо друго нема да сметаат дека се центар во универзумот толку и дека се е против нив. Боже господе па паОсвен британски, само српски таблоиди признавам. Без разлика што се случува, мора тие да се главни во таа приказна.
Прегледај го приврзокот 292672
Грујо и Мијалков за сиромашниУште појако е што овие се кумови![]()
![]()
Јас уште сум на мислењето дека големите клубови пробуваат да ја променат ЛШ (нешто што пробуваат години и демек преговараа). Ова е можеби блеф.Уште појако е што овие се кумови![]()
![]()
More like Венко и Пендаровски, прочитани сеГрујо и Мијалков за сиромашни![]()
и јас мислам дека ако добијат поголем процент од ТВ правата ќе си легнат на брашното.Јас уште сум на мислењето дека големите клубови пробуваат да ја променат ЛШ (нешто што пробуваат години и демек преговараа). Ова е можеби блеф.