Струмица

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145
Па на секаков начин се моле полицијата да става ред у градо и да не дозволува кој шо му текне да права, не бива. 1 ден стоот кај Глобал, после нигде ги нема. За да флеват у локале по 100 души со маски и пушки бива ги, да стаат ред у сообраќајо не. Имаме подземна гаража, и катна у Глобал не знам сварно шо сакате повеќе од тава.

Е саа, ќе видаме как ќе функционире не викам оти баш начино шо се го изберале е правилен, ама факт беше оти нешто мора да се направа, нека почне да функционире па ќе се виде ако треба да се исправат некој работи, ного е едноставно. Личаме на нај селски град посебно у сабота и денове ко има повеќе сообраќај, никаква сообраќајна култура. Мораше да се направа нешто, факт е. Дали е правилнио начин ќе видаме.
Градо нема никаква култура како се модернизира така по сељачки менталитет.Не ги занима спорт маалскиот живот кога сите беа во маало изумре цигани низ плоштадот главни фаци и.т.н. Шмекот на таканаречената младина го уби и осмрди градот.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Дали има некој или некој што познава некој :) што патува од Струмица за Дојран.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
А как функционират уствари тии грепки?

Big Bull

ОК
Член од
23 август 2008
Мислења
562
Поени од реакции
393
А как функционират уствари тии грепки?
Чекај имам од Штип јас грепка, ќе ти ја сликам да ја погледнеш.
На сличен начин функционираат и кај нас во Струмица.
Еве, обележуваш кога си го паркирал автомобилот и ти трае за 1 час од времето на паркирање. shtip grepka.jpg

Последно уредено:
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.383
Поени од реакции
1.985
Decki,znae li nekoj Sinka dali uste raboti i koe vreme e najdobro da se ide kaj nea?

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Има ли некој искуство со Салони за убавина/ Масажа поконкретно.... колку наплаќат за пола саат саат масажа... дека ќе ми препорачате... и да биде женска рака, не дозвољувам машко да ме масире , од дек шо плаќам...

Член од
10 јануари 2012
Мислења
16
Поени од реакции
3
еве ги и честитките што почнаа да ги стават на сите коли за зонското паркирање ,има еден интересен дел (со црвено обележено) кој ни аристотел не ке може да го разбере, едно велат а друго пишат јбг сите се :drk: :facepalm::facepalm::facepalm:
Шо праате маабет бе човеци, каков е бе тај професионализам со статус Јавното претпријатие за изградба,одржување и користење на јавни паркинг простори „Паркиралишта Струмица“ - Струмица, ка емаило им е parkiralista(ДОЛНА ЦРТА)strumica на yahoo.com. Не им се дават пари да напраат официјален хостинг и емаил а демек го праат компјутерски, онлајн, со пораки да се плаке не знам шо, УАУ технологија! Верувам оти и бројо шо е остаан е некој домашен, се си бива.
Не викам да сам против цеелта таа работа со паркирајнто, ама ного ѓупски напраано од самио старт.
Арно кажа @Del Boy, да празберат саа некоо паричка ке го укинат после шо да не тваа на стварно.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609

А оште не е ни почнало да функционира :D

:tapp::tapp:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040
Ај знако го скршиле као демек "револт" поради зонското ,ама шо им пречаше светилката? :tapp: Страшно исфрустриран народ.

Kajgana Shop

На врв Bottom