Струмица

G

GoddessOfRock

Гостин
:icon_neutЕ как нема да го знаа. Главна вест беш тава шо му се случило на детто. Грехче...:icon_frow

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
:icon_neutЕ как нема да го знаа. Главна вест беш тава шо му се случило на детто. Грехче...:icon_frow
Ne sum nogo upatena u strumickite desavki sreki i nesreki ama zal mi e so taka se e slucilo:( ne sum jas bez dusa ama ko ne znam so da praam

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
И не умрело одма, после 2 дена умрело.

Gh0$T

BanishedFromMyOwnWorld
Член од
4 октомври 2008
Мислења
271
Поени од реакции
19
Ај стига веќе тај маабет...

Дај кажејте шо има низ градо ново ...Само не такви вести!:vozbud::smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Центаро фатии да го затварат. Матуранти ојдее една тура. :):)

Глобал нема место дек да седнах :pos::pos::pos::pos::pos: хахахаха...
Живо пиле нема.. живнаа екстрим заир и 19.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.630
Поени од реакции
6.437
Абе bama нели читаш Mrs. пише:pos2:ДАј бе да напрааме некооо собиранка у Струмица тука сите Кајганџии да се изупииме така и да се видаме кој е кој:vozbud::vozbud:
еми ај и јас ке доом ако ме примате :smir:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Центаро фатии да го затварат. Матуранти ојдее една тура. :):)

Глобал нема место дек да седнах :pos::pos::pos::pos::pos: хахахаха...
Живо пиле нема.. живнаа екстрим заир и 19.
абе заир до некни празен беше ама саа нема место у екстрим и дек кодаш ај у комшиита право...глеем и они гарнитура се подмениле

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Сабаале у гимназијата закон беше тии матуранте донеселе гупците унатре пред канцеларијата пеат играт:pos:И Асен мора да викне полиција:pos::pos::pos:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Сабаале у гимназијата закон беше тии матуранте донеселе гупците унатре пред канцеларијата пеат играт:pos:И Асен мора да викне полиција:pos::pos::pos:
Ахахахахахаххха.. :pos: Кога бе? Ццц, шо сум испуштил. :pos: У хотело имаше смех... Станува Ристето и... не ме фаќајте, збор до збор точно да е, ама таа беше смислата... Нешто такво беше (не слушнах цело саламски):

"Да ја поздравиме личноста која не научи дека 20% е повеќе од 80%... И дека според математиката, царо си е цар, а екскурзијата гола вода..." :pos: Браво Ристееееее... :smir:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ахахахахахаххха.. :pos: Кога бе? Ццц, шо сум испуштил. :pos: У хотело имаше смех... Станува Ристето и... не ме фаќајте, збор до збор точно да е, ама таа беше смислата... Нешто такво беше (не слушнах цело саламски):

"Да ја поздравиме личноста која не научи дека 20% е повеќе од 80%... И дека според математиката, царо си е цар, а екскурзијата гола вода..." :pos: Браво Ристееееее... :smir:
Е дека си бил бе?:pos:..Ристето е закон од цела 4та година :vozbud:П.С. нема конкуренција:vozbud:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Утре и нии флеваме RUSH у школто со музиката. ајде ајдееееее

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75

:smir::smir::smir::smir::smir::smir:

Ка ке ни дадат цедиинта ке го изрежам тај дел и ке го ставам.....:toe:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238

Vetrence