G
GoddessOfRock
Гостин
:icon_neutЕ как нема да го знаа. Главна вест беш тава шо му се случило на детто. Грехче...:icon_frow
Ne sum nogo upatena u strumickite desavki sreki i nesreki ama zal mi e so taka se e slucilo:icon_neutЕ как нема да го знаа. Главна вест беш тава шо му се случило на детто. Грехче...:icon_frow
Сфакам оти си Даалеку.Ne sum nogo upatena u strumickite desavki sreki i nesreki ama zal mi e so taka se e slucilone sum jas bez dusa ama ko ne znam so da praam
еми ај и јас ке доом ако ме примате :smir:Абе bama нели читаш Mrs. пише:pos2:ДАј бе да напрааме некооо собиранка у Струмица тука сите Кајганџии да се изупииме така и да се видаме кој е кој![]()
абе заир до некни празен беше ама саа нема место у екстрим и дек кодаш ај у комшиита право...глеем и они гарнитура се подменилеЦентаро фатии да го затварат. Матуранти ојдее една тура.
Глобал нема место дек да седнаххахахаха...
Живо пиле нема.. живнаа екстрим заир и 19.
Ахахахахахаххха..Сабаале у гимназијата закон беше тии матуранте донеселе гупците унатре пред канцеларијата пеат игратИ Асен мора да викне полиција
![]()
Е дека си бил бе?Ахахахахахаххха..Кога бе? Ццц, шо сум испуштил.
У хотело имаше смех... Станува Ристето и... не ме фаќајте, збор до збор точно да е, ама таа беше смислата... Нешто такво беше (не слушнах цело саламски):
"Да ја поздравиме личноста која не научи дека 20% е повеќе од 80%... И дека според математиката, царо си е цар, а екскурзијата гола вода..."Браво Ристееееее... :smir:
Ахахахахахаххха..Кога бе? Ццц, шо сум испуштил.
У хотело имаше смех... Станува Ристето и... не ме фаќајте, збор до збор точно да е, ама таа беше смислата... Нешто такво беше (не слушнах цело саламски):
"Да ја поздравиме личноста која не научи дека 20% е повеќе од 80%... И дека според математиката, царо си е цар, а екскурзијата гола вода..."Браво Ристееееее... :smir:
Нема шанси как наште да сте:baeh:Утре и нии флеваме RUSH у школто со музиката. ајде ајдееееее
Има ли снимано и тама?:smir::smir::smir::smir::smir::smir:
Ка ке ни дадат цедиинта ке го изрежам тај дел и ке го ставам.....![]()