Џабе се исфали толко сабаале немаше живо пиле у вашто школо само 2 пијани момички е две машки тама свираше им еден гуптинТимче не вики двапти.
Нии чера флезееме у школто унатре.. вртене стана хахаха![]()
Џабе се исфали толко сабаале немаше живо пиле у вашто школо само 2 пијани момички е две машки тама свираше им еден гуптин![]()
Е аман бе јас у 7 и 5-10 бех тама па немаше никојАман бе господине.. до 7 бееме тама и разојдееме си. Кој останал нек остане јас крв немаах у мене...
Е аман бе јас у 7 и 5-10 бех тама па немаше никојП.С. не се нервири де:back:
Не сум баш со здраавето аарен апчина саа пијах ке видаме шо как до вечер:pos2:Супер как може да си поминаш.
За вечер спреман ли си ? шо правиме мабет на мсн хаха
Приметиле ли сте се ко треба да ода негде Тимчето.. се нешто е болен и апчина пие?Не сум баш со здраавето аарен апчина саа пијах ке видаме шо как до вечер:pos2:
Приметиле ли сте се ко треба да ода негде Тимчето.. се нешто е болен и апчина пие?![]()
Подобро е тука , кога ние Струмичани си дискутираме каква е состојбата тука во градот , но ако ти мислиш така - ОК.Избришав 192 мислења од темава. Не ја трујте со коментари за земјотресите.
За земјотресите се дискутира тука, така и нека остане. Не мора на 3 различни теми да се пишуваат исти работи.