Не даваа за жалДават ли без возачка да пробаш??
Затава па јас утре одам за штип на 2 дена, да видам там как живеет, и шо толко ѕипат тии штипјането.Ного автобузе денеска низ тај градо бе ного на екскурзија идат навам гледаах од Штип, Куманово и Битола ида народче навам значи интерено им е
Абе ке се оде накај Водоча браанта, Турија, Суволак, Смоларските водопаде ке има народче тај МАј само времето да не заеба нешто:nesum:Цела Струмица у Дојран дека може ...
Ајде убаво да си поминеме у дојран момци, има ли некој дека шо ке оде на друго место освен Дојран ? )))
Шо се боооте од времето не мее јасно, па шо ако врне забавата да не ке ти га растуре, нема врска и да врне нема шо да спрече оно малко ке попрече за некој ного прече ама за мене се ме исто, не сме од шекер ебагоАбе ке се оде накај Водоча браанта, Турија, Суволак, Смоларските водопаде ке има народче тај МАј само времето да не заеба нешто:nesum:
шо ефект ако се затвораш у соба ?Шо се боооте од времето не мее јасно, па шо ако врне забавата да не ке ти га растуре, нема врска и да врне нема шо да спрече оно малко ке попрече за некој ного прече ама за мене се ме исто, не сме од шекер ебаго
Никој не спомна соба, шо ак заврне и у натре ке се крииме, абе вонка шо да не ке ти изгасне дождо скарата не се прај и ти, баш би било јако да заросе малце така да осетеме нешто, а шо финтата па ако пече ного снце ?шо ефект ако се затвораш у соба ?
битно е вонка скара и тва шо оде со нее....
не биди шушумига мисли малце.
да заросе 30 сек омфг нека те прскат другарите со црево вештачки дожд да заросило јбг не си ти крив шо си толко паметен.Никој не спомна соба, шо ак заврне и у натре ке се крииме, абе вонка шо да не ке ти изгасне дождо скарата не се прај и ти, баш би било јако да заросе малце така да осетеме нешто, а шо финтата па ако пече ного снце ?
Никој не спомна соба, шо ак заврне и у натре ке се крииме, абе вонка шо да не ке ти изгасне дождо скарата не се прај и ти, баш би било јако да заросе малце така да осетеме нешто, а шо финтата па ако пече ного снце ?
Е за тава ли прааме маабет нии, така прааме ак заросе нека и заврне малку повеке шо толко аман, ај нема везаабе така да те заврне некој град, бура да те фате...и шатор и се да ти однесе, е тогај ќе те видам...