Alien_sr
Ultimate Survivor!
- Член од
- 14 мај 2007
- Мислења
- 2.978
- Поени од реакции
- 143
32км ти е и со враќане. 2 сум бил до сега.Ти нормален ли си бе 32км:nesvest: 64 км за еден ден да извртеш со точак
32км ти е и со враќане. 2 сум бил до сега.Ти нормален ли си бе 32км:nesvest: 64 км за еден ден да извртеш со точак
И отприлика за колко време стигнуваш до браанта?32км ти е и со враќане. 2 сум бил до сега.
земи со тортинет беИ отприлика за колко време стигнуваш до браанта?
И да сакам да доом немам точак иначе
ааааа јас мислаах еденио правец да е 32 км, ок е:smir:32км ти е и со враќане. 2 сум бил до сега.
Отприлика од 2 саата до 3 се стига. Нии тргнааме накај 11 саато и си дојдееме кај 5. Поседееме там 20-30мин и толко. Времето беше лошо тугај. Там се спремаше да врне а ка дојдееме тука у ср ного беше жешко, не ни беше заоблачено ама затава па после 3-4 саата и тука заврна дожд. Имам слики во албумот.И отприлика за колко време стигнуваш до браанта?
И да сакам да доом немам точак иначе
Дават ли без возачка да пробаш??На центаро има тест-драјв на Шкода од 12 до 17...
одејте искарејте си редо, супер се количките:smir:
Аман бе само на мене си кад'рн оф топик се пука на здраво само мене ме опоменуваш:nerv:Тимче...за век и веков ќе те банирам од темата ак не си збераш ак`ло!
кој те пита кој те нервира а кој не сега Струмикс нека виде кој праа офтопик темичка тука а не се на мене да писка!:nerv::nerv:I toa duxot...mi krevat nervite ko ke vidam postovi od nix..