Струмица

Значи ќе се окапува пак цело лето там. :)
И ќе треба уште од 8 саато да излеваме за маса да успееме да фатаме.

Ного автобузе денеска низ тај градо бе ного на екскурзија идат навам гледаах од Штип, Куманово и Битола ида народче навам значи интерено им е:vozbud:

Ного автобузе денеска низ тај градо бе ного на екскурзија идат навам гледаах од Штип, Куманово и Битола ида народче навам значи интерено им е:vozbud:
Затава па јас утре одам за штип на 2 дена, да видам там как живеет, и шо толко ѕипат тии штипјането.

Струмичанее загубиите се негде немаве ич да пишате 2 дена кажејте нешто дека за Мај нешто ново низ градо шо сте чујале....Темата за Добрејци у канта:nesum::uvo:

Цела Струмица у Дојран дека може ...
Ајде убаво да си поминеме у дојран момци, има ли некој дека шо ке оде на друго место освен Дојран ? )))

Цела Струмица у Дојран дека може ...
Ајде убаво да си поминеме у дојран момци, има ли некој дека шо ке оде на друго место освен Дојран ? )))
Абе ке се оде накај Водоча браанта, Турија, Суволак, Смоларските водопаде ке има народче тај МАј само времето да не заеба нешто:nesum:

Абе ке се оде накај Водоча браанта, Турија, Суволак, Смоларските водопаде ке има народче тај МАј само времето да не заеба нешто:nesum:
Шо се боооте од времето не мее јасно, па шо ако врне забавата да не ке ти га растуре, нема врска и да врне нема шо да спрече оно малко ке попрече за некој ного прече ама за мене се ме исто, не сме од шекер ебаго

Шо се боооте од времето не мее јасно, па шо ако врне забавата да не ке ти га растуре, нема врска и да врне нема шо да спрече оно малко ке попрече за некој ного прече ама за мене се ме исто, не сме од шекер ебаго

шо ефект ако се затвораш у соба ?
битно е вонка скара и тва шо оде со нее....
не биди шушумига мисли малце.

шо ефект ако се затвораш у соба ?
битно е вонка скара и тва шо оде со нее....
не биди шушумига мисли малце.
Никој не спомна соба, шо ак заврне и у натре ке се крииме, абе вонка шо да не ке ти изгасне дождо скарата не се прај и ти, баш би било јако да заросе малце така да осетеме нешто, а шо финтата па ако пече ного снце ?

Никој не спомна соба, шо ак заврне и у натре ке се крииме, абе вонка шо да не ке ти изгасне дождо скарата не се прај и ти, баш би било јако да заросе малце така да осетеме нешто, а шо финтата па ако пече ного снце ?

да заросе 30 сек омфг нека те прскат другарите со црево вештачки дожд да заросило јбг не си ти крив шо си толко паметен.:tapp::tapp:

Ај бе не се карајте,нема да заврне шо се секирате ...

Иначе гимназијата трета година шо ујдеа на екскурзија за Хрватска секоо вечер им викале полиција. Дупки пијани биле, скршиле нешто така разберах.

:vozbud::vozbud:

абе така да те заврне некој град, бура да те фате...и шатор и се да ти однесе, е тогај ќе те видам...

абе така да те заврне некој град, бура да те фате...и шатор и се да ти однесе, е тогај ќе те видам...
Е за тава ли прааме маабет нии, така прааме ак заросе нека и заврне малку повеке шо толко аман, ај нема веза

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom