Струмица

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.673
Поени од реакции
34.143
Хахахах, ного се смеем. Малумна работа. Дрогирате се бе.
Ак пишате, пишејте салам мабет, не тука да затворат темата.
И само да нее за музиката низ кафичето или па за Екстрим. От ке ва измушам. Не ми се ни флева од мабето ак врне 18% арно ќе времето.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Хахахах, ного се смеем. Малумна работа. Дрогирате се бе.
Ак пишате, пишејте салам мабет, не тука да затворат темата.
И само да нее за музиката низ кафичето или па за Екстрим. От ке ва измушам. Не ми се ни флева од мабето ак врне 18% арно ќе времето.
дотепаате го екстрим...секој 2 пост додека е работата :(

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Цела Струмица у Дојран дека може ...
Ајде убаво да си поминеме у дојран момци, има ли некој дека шо ке оде на друго место освен Дојран ? )))
Најнормално. На вас ви е редо да одате за Дојран тии шо се на возраст од 15 до 19 год. Јас на пр. не одам. Јас го изживеах тај живот там на мај, во шатори, во вила... така да не ми е интересно веќе там. Секоја год се исто е, народ пно, од сегде мирисе на скара, тии шо најделе убави вили пуштиле на цел глас музика, излезеле на тарасата сите да ги гледат, демек видејте ме, јас сум газда ја у каква вила сум... итн итн.
П.С. Киндер како изнервиран ми стоош :)

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
не бе ама неможам да не искоментирам такви несмасни деца :(
не оти ак врне нема да преживееме , ама тва ти исто да уплаташ спортска и да викаш ај да паднам шо да не прв пат ке ти е да паднаш .

иначе со праваш тука граници шо има веза колко години си ?
не пише ваљда у дојран под 20 :)
дека ке одаш за мај иначе ?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.673
Поени од реакции
34.143
Сака да каже оти моо ижевеен тај живот там, се му е поминано, и не му е интересно.

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Најнормално. На вас ви е редо да одате за Дојран тии шо се на возраст од 15 до 19 год. Јас на пр. не одам. Јас го изживеах тај живот там на мај, во шатори, во вила... така да не ми е интересно веќе там. Секоја год се исто е, народ пно, од сегде мирисе на скара, тии шо најделе убави вили пуштиле на цел глас музика, излезеле на тарасата сите да ги гледат, демек видејте ме, јас сум газда ја у каква вила сум... итн итн.
П.С. Киндер како изнервиран ми стоош :)

Mile zabravi da kazas oti ke ima nasminkani kokoni, na stiklici so ojdele na maj za da gi vide narodo a ne da si pominat ubavo, a so se odnesuva do mene ke mi nedostiga FUK TAK taa godina. I na site so ke odat tam im posakuvam ubav pomin.:helou:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Стварно бееее!!!!
Утре скара ќе треба да заваљам...ракиичка и салтичка, па на кибапе и к`лбаски да ударам...војчка нешто природа...
И да са испружам у стол на расклапане...со малтерџијското пиво у раката...мх, мх, мх...

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Сака да каже оти моо ижевеен тај живот там, се му е поминано, и не му е интересно.
има некаде краток спој шо не му е интересно ...некое проблемче:)
Иначе има смех не мај не мора у дојран било дека да си :)

имаше еден бисер шо се повтара
дека за дојран ? ....наместо дека за мај :)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Стварно бееее!!!!
Утре скара ќе треба да заваљам...ракиичка и салтичка, па на кибапе и к`лбаски да ударам...војчка нешто природа...
И да са испружам у стол на расклапане...со малтерџијското пиво у раката...мх, мх, мх...
Утре може да акате офтопик тука(мала шала)...утре одам на Вадоча ке виим как е воота мош ке се избајнам а ако заврне дома :vozbud:

Иначе гимназијата трета година шо ујдеа на екскурзија за Хрватска секоо вечер им викале полиција. Дупки пијани биле, скршиле нешто така разберах.

:vozbud::vozbud:
земале една вреќа зелки за салата ка виделе оти зелките у хрватска биле 10 евра земале да ги продават:pos2::pos2:заколах се од смех ка ми кажа класнио чера:pos2:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
не бе ама неможам да не искоментирам такви несмасни деца :(
не оти ак врне нема да преживееме , ама тва ти исто да уплаташ спортска и да викаш ај да паднам шо да не прв пат ке ти е да паднаш .

иначе со праваш тука граници шо има веза колко години си ?
не пише ваљда у дојран под 20 :)
дека ке одаш за мај иначе ?
Таа година реших да одам накај селото раборци. После мак. куќа шо е. Цело друштво се соберааме и одлучииме, на никој не му се оде за дојран. Иначе не сум бил ич во раборци, имаме вила, скаричка, природа, чист ваздух, ново искуство... подобро здрааве :)

Mile zabravi da kazas oti ke ima nasminkani kokoni, na stiklici so ojdele na maj za da gi vide narodo a ne da si pominat ubavo, a so se odnesuva do mene ke mi nedostiga FUK TAK taa godina. I na site so ke odat tam im posakuvam ubav pomin.:helou:
Да да... Се облечуват да се покажат која од која била поубава, и да ги изгледуват сите, демек видејте ме сите скари прават, замирисуват на огин а јас шетам се. А ка ќе прегладнат одат купуват од тии скараџиите на пато шо продават, и шо дават месо од непознато потекло. :pipi:

има некаде краток спој шо не му е интересно ...некое проблемче:)
Иначе има смех не мај не мора у дојран било дека да си :)

имаше еден бисер шо се повтара
дека за дојран ? ....наместо дека за мај :)

Немам никакво проблемче. Имах на времето ка бех у шатор и ка не заврна дожд :uvo:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ај струмичане кој дек ќоде убаво да си помине и со а'кл :cug:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
strumicane ubavo da si pominate .. samo dozd da ne vrne ..jas sam u suvilak:vozbud:ke se zaledam:vozbud::vozbud:

V

Viktoranius

Гостин
Стварно бееее!!!!
И ај некој нека каже оти има поубаво од тва.:):) Каков ти дојран какви бакраче, тва е живот.
У дворо, столо на расклапане скаарта салатта пивото .. и г'лбето ако ги пуштам ебати атмосфеерта шо ќее.:pos2:

земале една вреќа зелки за салата ка виделе оти зелките у хрватска биле 10 евра земале да ги продават:pos2::pos2:заколах се од смех ка ми кажа класнио чера:pos2:
Не заебави, стварно продавале зелки?

Егидии ного се смеем.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom