PhantomerX
Несопирлив
- Член од
- 30 октомври 2008
- Мислења
- 623
- Поени од реакции
- 46
Nogo jasno... sam ke se zagubashБех со тато и со мама :kesa:
Nogo jasno... sam ke se zagubashБех со тато и со мама :kesa:
Јас бех у понеделнико, ама не стигнах точно до св. илија. Ми се измори партнерката шо беше со мене и тка да, не стигнааме до там Немаше ного народ тај ден, оти лошо беше и времето, малко врнаше дожд.Не пробах тимче.
Как бе оде ли некој насабаале накај св.илија има ли народче ?
бабати оти не си га закаралБех со тато и со мама :kesa:
....Преги поминах од кај Екстрим изгледа оште баја ке го праат П.С. одииме у домо на АРМ да ни држат предавања за правилта у сообраќајо:kesa:Nogo jasno... sam ke se zagubash
Ne mee jasno kak takvi deca ucat vo GIMNAZIJATA!бабати оти не си га закарал
....Преги поминах од кај Екстрим изгледа оште баја ке го праат П.С. одииме у домо на АРМ да ни држат предавања за правилта у сообраќајо:kesa:
И јас тва се питам Гиш....Ne mee jasno kak takvi deca ucat vo GIMNAZIJATA!
Ne mee jasno kak takvi deca ucat vo GIMNAZIJATA!
Дека учете бе вии 2та? Со мислате таа гимназијата да не е кој знаа шо:uvo:И јас тва се питам Гиш....
Е ај ти немаш смисла за хумор:pos2: така е Мето:back:Metono1[mkd];2469861 напиша:Оставејте го Тимчето, нека си живее бе. Детето си има смисла за хумор, ви само го напаѓате
Нее отворан бе .. оште работат дек ке го отворат на даски ли ке седат.Екстрим мислам денеска го отварат ! Ного јако е напраано !
За 5-6 најмалко ќе го отворат мош,ама как шо глеем јако го праат !!Нее отворан бе .. оште работат дек ке го отворат на даски ли ке седат.
Ти нормален ли си бе 32км:nesvest: 64 км за еден ден да извртеш со точакПосле мајо планирам да одам пак накај браната турија со точако (32км.) има ли кандидате за идене?