- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
Си користел таков појас? ни најмалце не помага?Маркетиншко срање, не си ги фрлај парите џабе.
Си користел таков појас? ни најмалце не помага?Маркетиншко срање, не си ги фрлај парите џабе.
голема грешка, ако вежбаш стомачни многу помали се шансите да фатиш килаНе ги вежбам![]()
Не вежбам ни во теретана, вежбав ама престанав пред година иполголема грешка, ако вежбаш стомачни многу помали се шансите да фатиш кила
иначе не е до генетика без вежбање што се појавиле, сите ги имаме а и при вежбање на одреден вежби ко на пример чучњеви и тие се вежбаат, убаво кажа ти строго пазење на исхрана иначе што сакаш прави никад нема да ти се појават
Поголема глупост нема.Ме интересира дали некој има лично искуство со оние електронски појаси што се за вежбање (Ab Tronic и др.) или има слушнато од некој дека се ефикасни и дали се само за слабеење или служат и за вежбање (за six pack abs и сл.)?!? бидејќи ми звучат доста прималиво и планирам да си купам??
Вежбата сама по себе е ефикасна колку што си е нормално.http://www.e-prodavnica.net/ABS/
Дали е ова ефикасно?
Отпорот е така направен што повеќе ќе делува на долниот дел од грбот отколку на стомачните. Справава те тера да правиш обични стомачни со бонус грбни.Мислење за Вондер кор? https://www.youtube.com/watch?v=aN4Fby2zPSw Дизајнот, регулирањето на отпор... не ми делува фејк.
За почеток прочитај ги барем првите неколку страни од темата за исхранаНикогаш до сега не сум сакал да имам стомачни но сега сакам,во последно време многу јадам и сега имам малце мешенце...па планирам да почнам да пешачам,трчам и тренирам,но све тоа е ѓабе доколку не јадам и пијам здраво, а јас врска си немам што треба да јадам и пијам а што не треба за да ја постигнам целта, така да ако некој сподели режим на исхрана, и некои додатоци кои се ефикасни ке му бидам многу благодарен.
не е проблемот што да јадеш, туку колку да јадеш.Никогаш до сега не сум сакал да имам стомачни но сега сакам,во последно време многу јадам и сега имам малце мешенце...па планирам да почнам да пешачам,трчам и тренирам,но све тоа е ѓабе доколку не јадам и пијам здраво, а јас врска си немам што треба да јадам и пијам а што не треба за да ја постигнам целта, така да ако некој сподели режим на исхрана, и некои додатоци кои се ефикасни ке му бидам многу благодарен.
Земи ги од Тони хортон 8 мин. За поголем отпор клупа за стомачни или разбој.a onie vezbi 8min abs workout na youtube sto gi ima dobri se?
haha abe decki jas imam 13 god i gi pravam level 5 pa nisto ne mi eјас колку што видов има и втор степен вежби потешки се, најди ги на јутуб каналот, а овие не мора еден месец колку сакаш прави ги