Стомачни мускули

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Ти се плукнам у долните стомачни...горните 4ри ги правам како од шала кога симињам килажа али долните никако да ми излезат мамата нивна ц ц ц
моментот кога ќе ти излезат горните не застанувај ако сакаш да излезат и долните, тогаш треба да ти е уште построга исхраната, јаглехидратите на минимум колку да ти функционира мозокот, кардио 4пати неделно по 30-45 минути, зелен чај кесички, тежински тренинзи барем од искуство цело тело 2 пати неделно да го поминеш и гледај да не паднеш многу на тежините. Тешко е да се дотопат тие масти, најтешки се и сметај дека ќе изгубиш многу мускулна маса додека да ги тргнеш. Втора варијанта ти е за да забрзаш топачи (и тоа тие недозволените оти другиве се само залудно фрлање на пари пред се бидејќи се скапи премногу, а поголемиот дел се базираат на големи количини кофеин). Многу вода, исфрлај солта од јадењето и строго чиста храна и ќе видиш дека излегуваат ;) Ефедринот ти е најефикасна работа барем од искуство за нив али е опасен и за наоѓање и за користење :D

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Ти се плукнам у долните стомачни...горните 4ри ги правам како од шала кога симињам килажа али долните никако да ми излезат мамата нивна ц ц ц
Батко стај се на режим варен ориз без сол само со бибер, варен стек, варен осчиќ , туна(се ова без сол) , без леб без благо и ќе видиш за месец ипол дали нема да ти излезат.. гледај внесувај 2икс протеин на кило ако си пример 70 кила барем 140 грама протеин намали скроз на јаглехидрати. Кардио секој ден лупај и ти гарантирам дека ќе бидеш топ!

Еве ти жив пример, за 2 недели од прилика ќе бидам боље

Attachments

2

~2A

Гостин
Возење на точак, трчање и правење склекови. И да не сакаат, ќе излезат. :)

G

garthok

Гостин
Батко стај се на режим варен ориз без сол само со бибер, варен стек, варен осчиќ , туна(се ова без сол) , без леб без благо и ќе видиш за месец ипол дали нема да ти излезат.. гледај внесувај 2икс протеин на кило ако си пример 70 кила барем 140 грама протеин намали скроз на јаглехидрати. Кардио секој ден лупај и ти гарантирам дека ќе бидеш топ!

Еве ти жив пример, за 2 недели од прилика ќе бидам боље
Колку пати неделно ги вежбаш и по колку серии?

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Wow dude кој знае шо генетика си
Малце ми се криви ама мање битно, порано не се гоев ич, сеа малце имам и салце, па со диетиче некое се одржавам колку можам :icon_lol:

И мој совет само тоа, протеин 2 грама на кило... ориз варен и месо риби... и кардио , не ти треба вежбање на стомачните многу многу со трчањето доволно се активираат:ROFLMAO:

G

garthok

Гостин
Малце ми се криви ама мање битно, порано не се гоев ич, сеа малце имам и салце, па со диетиче некое се одржавам колку можам :icon_lol:

И мој совет само тоа, протеин 2 грама на кило... ориз варен и месо риби... и кардио , не ти треба вежбање на стомачните многу многу со трчањето доволно се активираат:ROFLMAO:
Чек сега искача дека во првиот коментар не се заебаваше, биди озбилен не може само со исхрана да се испакнат така

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Чек сега искача дека во првиот коментар не се заебаваше, биди озбилен не може само со исхрана да се испакнат така
Само со исхрана ќе се одцртаат ама за да се испакнат мора да се вежбаат.
Он може вика не ги вежба ама тоа е барем не директно. Очигледно му се спореден мускул во некоја вежба + сигурно има неколку години искуство со фитнес.

D

Deleted member 70912

Гостин
Момци, ако има некој активен да ми помогне околу нешто :D Сакам да го стопам салото на стомакот, само тоа. Не мора да ми се познаваат мускули, само сакам да имам рамен стомак, ништо повеќе од тоа. Некој да ми препорача некои вежби, колку пати у недела да се вежба итн... дека не се разбирам многу во овие работи :confused: И онака иде лето па да трошам време барем на тоа :D

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Момци, ако има некој активен да ми помогне околу нешто :D Сакам да го стопам салото на стомакот, само тоа. Не мора да ми се познаваат мускули, само сакам да имам рамен стомак, ништо повеќе од тоа. Некој да ми препорача некои вежби, колку пати у недела да се вежба итн... дека не се разбирам многу во овие работи :confused: И онака иде лето па да трошам време барем на тоа :D
Извади благо , извади леб, трчај секој ден, не јади пржено, не јади тестенини, влесувај повеќе протеини... тоа е се

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ме интересира дали некој има лично искуство со оние електронски појаси што се за вежбање (Ab Tronic и др.) или има слушнато од некој дека се ефикасни и дали се само за слабеење или служат и за вежбање (за six pack abs и сл.)?!? бидејќи ми звучат доста прималиво и планирам да си купам??

А

Атомската мравка

Гостин
Ме интересира дали некој има лично искуство со оние електронски појаси што се за вежбање (Ab Tronic и др.) или има слушнато од некој дека се ефикасни и дали се само за слабеење или служат и за вежбање (за six pack abs и сл.)?!? бидејќи ми звучат доста прималиво и планирам да си купам??
Маркетиншко срање, не си ги фрлај парите џабе.

Kajgana Shop

На врв Bottom