- Член од
- 5 јуни 2008
- Мислења
- 3.632
- Поени од реакции
- 5.724
Не треба конкурсот за стипендии за информатичари да излезе деновиве?
И тој ќе излезе тука?Не треба конкурсот за стипендии за информатичари да излезе деновиве?
Па сигурно, мора да излезе тука. Исто така би требало да излезе и на официјалните страни на факултетите за информатика (Феит, Финки,...). Ми кажаа дека треба да излезе на почетокот на октомври, а еве веќе половина месец помина.И тој ќе излезе тука?
Друже..минатата година конкурсот испадна средината на ноември ..13ти мислам дека беше не ме држи за збор.Па сигурно, мора да излезе тука. Исто така би требало да излезе и на официјалните страни на факултетите за информатика (Феит, Финки,...). Ми кажаа дека треба да излезе на почетокот на октомври, а еве веќе половина месец помина.
која дата е по договорот до таа треба, но ништо не губиш ако ги однесеш до 30 октомври..Сеа краен рок за продолжување на тип А, Б стипендија е до 31 овој месец или...прашал лично некој?? И дали лично мора да се оди да се продолжи или по друг може да се пратат документите..позз и фала однапред
А ги имаше земено сите оцени од професорите ? Јас немам ниту една земено, па не знам дали да трчам сега по професори да земам. Ваљда за тоа служи увидот во индекс а?која дата е по договорот до таа треба, но ништо не губиш ако ги однесеш до 30 октомври..
а ако те мрзе може да ги пратиш по друг, мене еден колега ми ги однесе и ми даде некое ливче кое му го дале таму како доказ дека ги примиле документите и во случај да не ми стигаат парите од стипендијата може да ги тужам со тоа ливче како доказ (така ми пренесе колегата)![]()
Не, треба да имаш најмалку 8,5 просек за тип Б стипендија.Може ли со просек 8 на економски факултет да се земе стипендија?