MkForces
тантара пантара
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 600
- Поени од реакции
- 19
Напраеја тогаш мучки со пријавите за стипендии, и јас нерви искинав со таа веб страната нивна посрана тогаш... ама кога излезе датумот за потпишување, работеше веб страната и имаше соопштение, една недела мислам унапред... Можда немаш проверено во тој период... А сега шо да прајш не знам... Оди таму види шо можи да се напрај, фаќај врски... да не делувам песимистички, ама мислам дека слабо нешто да се напрај сега, заради нивната "услужливост" ... Искинав нерви ко ги поддавав документите таму ко ми напраеја заебанции за еден документ... Па видов со какви створења си имам работа...ДАЛИ МОЖЕ НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ СТИПЕНДИЈАВА НА МОН БЕШЕ ТОТАЛНА НАМЕШТАЛКА??? БИДЕЈКИ ЦЕЛ МЕСЕЦ НИВНАТА СТРАНА РАСПРЕДЕЛБА.ГОВ.МК БЕШЕ БЛОКИРАНА(YOU ARE NOT AUTHORIZED TO VIEW THIS PAGE)..ЈАС БЕВ ИЗБРАНА НА КОНЕЧНИОТ СПИСОК АМА ЕТЕ НЕ ВЧЕРА ДОЗНАВ ДЕКА РОКОТ ЗА ПРЕД ПОТПИШУВАЊЕ НА ДОГОВОРОТ ПОМИНАЛ, ОДНОСНО БИЛ ДО 31.12.2008..А ЈАС СЕКОЈ ДЕН БЕВ НА ИНТЕРНЕТ ДА ВИДАМ ДАЛИ КЕ ИЗЛЕЗЕ ДАТУМОТ ЗА ПОТПИШУВАЊЕ А СТРАНАТА НЕ МИ ИЗЛЕГУВАШЕ:nesum: И СЕГА НЕ МИ ОСТАНА НИШТО А ТОЛКУ МИ ТРЕБАШЕ ТАА СТИПЕНДИЈА..(НЕ ЗНАМ ШТО ДА ПРАВАМ)