Сте се заљубиле ли некогаш во најдобриот/ата другар/ка?

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
pa neznam dali bese zaljubuvanje ali so nego mi bese prvata vrska...
mi bese najdobar drugar od koga znaev za sebe, eee uste od prvo odd.se druzevme se do sredno i toa bevme nerazdelni, kako brat i sestra, site okolu nas znaeja deka ke ima nesto megju nas, osven nie! :) se sakavme od mali i taka vo prva god.sredno se fativme... no za zal rabotite ne ispadnaa kako sto trebase i taka toa bese propadnata vrska... sfativme deka povece funkcionirame kako drugari nego kako par i zatoa pak si ostanavme najdobri drugari se dodeka ne ni se razminaja patistata...

Член од
21 март 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ne sum se zaljubil seuste ama toa izgleda deka seuste sum mal:zver:

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Хммм..Не у најдобрио другар ама тука негде...И дечко ми беше :) и тава прв хехе

Член од
20 март 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
abe luge da se zaljubis vo najdobra drugarka ti interesna stvar no veruvajte kolku toe e dobro tolku e i loso p.s toa vi go kazuvam od iskustvo zatoa gledajte ako moze moze ako ne cao prijatno :pos2:zivej go zivotot ne toj da te zivee tebe. peace

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Исто како да ме прашаш си се заљубила во твојот брат?
*чудно гледа*Како е тоа можно?

Член од
20 март 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
real girl baby veruvaj deka toa e mozno ti ne mozes da gi kontroliras custvata ako ti se dopadne nekoj drugar toa ti e.ali veruvaj i da pocnes nesto moize ke trae kratko ali ke bidr mn. jako

Член од
20 февруари 2007
Мислења
16
Поени од реакции
1
Da !!mi se slucilo toa,i eve veke 3 godini sme vo vrska i nie prekrasno,
vo odnos na toa deka prethodno bevme najdobri drugari...:back:

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4
da mi se sluci da se zatreskam vo najdobriot drugar i imavme posle toa vrska. mozam da kazam deka po raskinuvanjeto najmnogu sto mi nedostsuvase od nego bese toa drugarskoto. i ne bi sakala pak da mi sluci toa so najdobar drugar :jaj:

Член од
27 март 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ne postoi ''Najdobro'' drugarstvo na relacija Maz-Zena,se znaj so mislat site mazi,osven koga se vo prasanje ped***,vo stvarnost homoseksualci gi vikale denes...

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Па да, се имам заљубено во другар + комшија (не најнајдобар али пак) цело време бевме заедно, се’ заедно праевме сегде заедно одевме и после то демек се сакаме се фативме. И искрено подосадна врска од таа сум немала. Не ни сакам пак да ми се повторит истото. Сега ни муабет не прајме заради таа детска љубов :toe:

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
vardarce напиша:
Не сум се заљубил затоа што немам другарка, другарка. Инаку мислам дека неможе да постои другарство помеѓу машко и женско како што може помеѓу машко и машко или женско и женско, а тоа по извесен период/години да не прерасне во нешто повеќе од обично другарување (кафенце-мафенце).
леле и јас немам другар а многу сакам да имам добар другар никогаш сум немала, а за заљубување зошто да не се може да се случи, може ама не мислам дека мора тоа да прерасне во заљубување..

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ми се случило... и имав среќа, па се "фатив" со нејзе. Ама, авантурата - врската, траеше само еден месец. Откако раскинавме, не сме веќе другари... Жал ми е за пријателството што го имавме, за ништо друго не ми е жал.
Поука:
Не се заљубувај во најдобриот пријател! :nesum:

Член од
20 мај 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
So tesko srce ke kazam...ama DA!!! I od tgas ne mi e drugar, t.e ne se zaljubiv megjutoa me privlekuvaa nekoj simpatii imav kon nego!!!Ama od damna vekje ne ni mi e drugar

Kajgana Shop

На врв Bottom