Сте се заљубиле ли некогаш во најдобриот/ата другар/ка?

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Sum imala najdobri drugari i sega imam eden no nikogas ne sum se zaljubila vo niv...ednostavno nesakam

D

Delux

Гостин
Mislam deka imase vakava slicna tema...
Pa da mi se ima sluceno da se zaljubam vo drugarka,megutoa toa bese odamna,sega se drzam ponastrana od takvi drugarstva.Sega toj sto tvrdi deka postoi drugarstvo i nisto grugo,ne mi e jasno kakvo e toa drugarstvo(ke se slusnis po tel i ke mu reces:ej so ke prajme za vecer ke odime vo kafic ili aj na kafe kaj mene,ke si poprajme muabet)pa mozam da zamislam ako mi dojde po fustance ili tensni pantoloni...ajde vi se molam kakvo e toa drugarsvo.
Jas poptvo bi rekol prijatelka odkolku drugarka
ako nekoj ne se slozuva so mene neka pisi poopsirno kako se druzat i slicni nekoj raqboti

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Сум се заљубил во најдобра другарка,и...нема ваљда ништо да се деси додека јас не направем нешто а пошо ептен ми е другарка ке си останам на другарска база.Пошо ако ја прашам сигурно ке ме одбие и ке ми каже дека ме гледа како другар и ете ке се онерасположам:nesvest: и ке го загубам другаството со неа

EarthSea

Sexy Witch
Член од
28 јануари 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Ми се има случено 2 пати (може така ми е подобро:icon_lol:). Ама вториот пат не е заљубување, туку како вистински да сакаш некого. Пробавме да бидеме заедно, не идеше. Многу добро се знаеме.. Повеќе беше како тој да е заљубен во мене..финтата е отсекогаш постоела искра.. Сега пробуваме пак да сме другари..ни тоа не е како порано..не знам дали може да биде..ама знам дека е еден од луѓето што највеќе ги сакам..Не сакам да ја прекратам релацијата во целост..не чувствувам потреба.. Мислам дека прашање е кога ќе имаш нешто со некого дека можеш да бидеш имун после тоа? Секогаш може некое сеќавање да се разбуди..?

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Da, da.... :uvo: Se sramam i od samata pomisla. Sega se cudam kako sum mozela da si dozvolam da se zaljubam vo Nego. Sreka sto togas ne sum napravila nisto vo vrska so toa, ne sum mu kazala pa sega seuste sme drugari.Vo sprotivno mislam deka mnogu ke sum se kaela.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
60
Поени од реакции
1
Не никогаш и да верувам во односот машко-женско другарство.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
se zaljubiv vo drugarka mi sto se druzevme 2 godini :) alii zrtvuvav ljubov za drugarstvo... sea skoro letovo 2006 pa ona mi prizna deka me sakala :)
na kraj beshe zivi komedii ali sfe projde vo najdobar red :) seuste se sakame

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Metamorphosis напиша:
Не никогаш и да верувам во односот машко-женско другарство.
Значи за тебе има само "јака пи*ка", "познаничка", "мајка", "сестра" ...? Не мислиш дека можеби некоја твоја другарка (барем таа што мисли така) ќе го прочита ова и ќе те отера убаво кај што ти е место?:toe:

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Ne da se zaljubam ama da mi se zasviga da.Ili bar samo da pomislam.Ne znaev so mi se desava,a i onaka celo vreme bevme zaedno.Posle nekoe vreme sama si utvrdiv deka mozda cuvstvoto mi doslo bas zaradi toa.Pogresno go protolkuvav.sea e se ok.

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
ДА и ја веќе сме заедно 4 месеци што е рекорд за мене и уште го рушам .До сега не сум имал многу женски околу 5/6 и ни со една не сум одел повеке од 2месеци.

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
filmadzijka напиша:
Toj i kazza 'ssto mu e'. Se fatija, odea dve nedeli i ... Raskinaa po nejzina zzelba. Ne bile stvoreni eden za drug 'za ljubovnici'.

Potoa jas i toj si kupivme crveno vino i napolitanki i cela nokj sedevme pokraj Vardar (Sk) i zaedno, kako najdobri drugari, taguvavme po izgubenite ljubovi. So edna mala razlika: jas znaev po kogo taguva toj, a toj nikogass ne dozna po kogo taguvav jas.
A sepak na nekoj naccin bev srekjna ssto e so mene, do mene, mojot najdobar drugar.
Kraj na vtori ccin.

Ostanavme najdobri drugari do kraj na studiite. A posle sekoj po doma.
:tapp:
BREEEE, PATETICCNO

ОФ ТОПИК: Името ти е погодено и тоа ехеееееееее мислам дека во иднина може да го заменаш МИЛЧО МАНЧЕВСКИ или како беше режисерот на ПРАШИНА

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Во најдобар другар...ноу веј! Другар ми е,ама и покрај тоа што е машко не ме привлекува..го сакам да...ама не повеќе од другарски,а ни он мене...
Знам двајца мои блиски другар и другарка прво 2 години беа најбоље другари..се дружеа искачаа и се тоа ама као наводно чисто другарски...додуша они веруваа дека се другари се додека на типот не му светна дека она е се што сака кај женска,она ја прифати играта и сеуште се заедно...ама ја сум на став дека уште од прв ден кај нив фрчеа искри што сите ги глеавме само они не..такада и не беа некои ,,најбоље‘‘ другари:raz:

Kajgana Shop

На врв Bottom