Сте се заљубиле ли некогаш во најдобриот/ата другар/ка?

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
honey-boney напиша:
Nikogas ne bi se zaljubila vo najdobar drugar.:toe:
Знаеш како велат НИКОГАШ НЕ ВЕЛИ НИКОГАШ :):) не знаеш што те чека во животот...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
ne seuste :)

ama maskoto nikogas ne gleda samo drugar vo zenskoto i obratno :)

Член од
10 април 2007
Мислења
166
Поени од реакции
0
Ne, mi se nema sluceno, a ne veruvam ni deka ke mi se sluci...

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
имам најдобра другарка од пелени шо се вели и никогаш не сум почуствувал нешто спрема неа освен другарска љубов...не велам дека неможе да се случи али пред да се случи ке си расчистиш некои работи или ќе бидеш само другар или бараш нешто повеќе...а другарството после таква љубов дефинитивно се растура

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Не. Другарка си е другарка.. Имам една ко сестричка ми е.. веќе долго време е така и таа другарска врска нема потреба да се растура со заљубување.. некогаш и другар треба не само девојка.. поготво кога знаеш дека е прав :smir:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Не, никогаш... Другар ми ми е како брат, што значи било какви чувства кон него се исклучени. Некогаш полесно ми е некои работи да му ги кажам на него отколку на било кој друг.
Нема шанси тоа другарство да продолжи да функционира ако кај едниот се појават некакви чувства.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
Јас така фино си се заебав да ми се деси тоа, а и на него во исто време што се разделивме и сег не правиме муабет воопшто. Ама бевме млади и глупи. Инаку сеа мој најдобар другар е дечко што претходно се имав смувано. И вака најискрено мислам дека е вака подобро затоашто го немаш факторот на изненадување и нема да бидеш љубопитен како би било кога би се залапале или слично. Сеа не отидов натака и сега немам никаква намера, ама затоа го сакам повеќе од брат ми :vozbud:

Како и да е, не за џабе има правило да не се меша другарство и љубов, како и другарство и бизнис. Освен ако не сакаш да си ги расипеш :zver:

Член од
29 јуни 2007
Мислења
17
Поени од реакции
4
Е јас незнам со да кажам. Имам другари многу со кои си кажувам се и секогаш верував дека другарство може да постои....
Но потоа се случи еден летен ден и мојот најдобар другар стана мој сопруг:toe:
Сега веќе незнам што да мислам:tapp:

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Да,ми се случило пред многу години...Дечкото на кој му ги доверував моите тајни,дечкото пред кој имаа потечено моите солзи,дечкото за кој мислев дека ми е повеќе од другар,нешто како брат кој го немав....
Е,тој истиот дечко денес е мојот сопруг..
(Се поклопија работиве со членот над мене):toe:

Член од
29 јуни 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
pa mene dosega mi se nema toa sluceno a ako mi se sluci toa ne znam ponatamu:toe:

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Се надевам дека на емма и рамада сега им е многу убаво во бракот затоа што сите такви врски и бракови успеваат многу повеќе него другите

Член од
29 јуни 2007
Мислења
17
Поени од реакции
4
vlatkolik напиша:
Се надевам дека на емма и рамада сега им е многу убаво во бракот затоа што сите такви врски и бракови успеваат многу повеќе него другите
о дефинитивно. јас сеуште го гледам како другар и можам да му кажам се и да разговарам за се најотворено затоашто тој знае за се за мене.затоа што меѓу нас го немаше она надмудрување и играње мачка и глушец.

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Contradiction напиша:
Како и да е, не за џабе има правило да не се меша другарство и љубов, како и другарство и бизнис. Освен ако не сакаш да си ги расипеш :zver:
Мислиш на оноа "не го бутај к*рот таму од кај шо го вадиш лебот"
Токму така...ама забранетото овошје е секогаш е најслатко...ај не го пробај!!!!:tapp:

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
беше тоа еднаш со мојата најдобра другарка, се заљубив во неа, ама другарството секогаш ми беше на прво место, јас не направив ништо, ама кога таа ми кажа дека е заљубена во мене, дојдовме до заклучок дека двајцата сакаме исто, па имавме врска некој месец, па се скаравме и сега го немаме ни другарството

Kajgana Shop

На врв Bottom